Back Back Nieuws

New Experience Economy belicht door Joe Pine in masterclass

08 april 2015
Als bedrijf onderscheid je je vandaag de dag niet meer met producten en services. Je maakt het verschil met beleving. Op 15 april organiseert Performance Solutions een exclusieve masterclass met de internationaal befaamde auteur, spreker en managementconsultant Joe Pine over deze nieuwe belevingseconomie.

'Iedereen verlangt naar authentieke ervaringen', vertelt Joe Pine in zijn presentatie op TED: What Consumers Want. 'Maar een beleving kan je niet verkopen, aangezien belevingen geen 'dingen’ zijn. Een beleving ervaar je, het is jouw reactie op de gebeurtenissen die zich voor onze neus afspelen.' 

Beleving = leidend
Reverse Thinking, de filosofie van Performance Solutions, stelt dat beleving leidend moet zijn in alles wat bedrijven doen. Dat is echter nog lang niet altijd het geval. Het gebeurt nog vaak genoeg dat beleid of management de klantbeleving in de weg staat. 

Joe Pine, expert op het gebied van de belevingseconomie, zal in de masterclass Succeeding in Today’s Economy ingaan op waarom beleving zo belangrijk is, waarna hij uiteen zal zetten hoe entrepreneurs en managers onvergetelijke belevingen kunnen neerzetten door tactieken uit het theater toe te passen op hun business.

Aanbieding 
Bij elke inschrijving krijg je een extra kaart om een introducé mee te brengen, dus kom met twee voor de prijs van één! Neem contact op met Performance Solutions voor deze aanbieding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!