NCGB zet evenementenverkeer in de hoofdrolNCGB zet evenementenverkeer in de hoofdrol
Back Back Nieuws

NCGB zet evenementenverkeer in de hoofdrol

09 januari 2017
Over twee weken wordt het eerste Nationaal Congres Gastvrij Bereikbaar (#NCGB17) gehouden. Tijdens dit congres, op maandag 23 januari, delen nationale- en internationale sprekers inspirerende praktijkvoorbeelden hoe de gastvrijheidssector zelf de ‘reis van de gast’ kan verbeteren.
 
Bereikbaarheid is ‘hot’. Ook voor de gastvrijheidssector is het een steeds belangrijker punt van aandacht. De landelijke spreiding van toerisme en de bereikbaarheid van bestemmingen voor buitenlandse gasten staan volop in de aandacht. Wanneer er gesproken wordt over de ‘customer journey’, wordt de heen- en terugreis naar een locatie of evenement echter maar al te vaak vergeten. 

Customer journey 2.0

Het Nationaal Congres Gastvrij Bereikbaar brengt voor het eerst spelers bij elkaar uit de gastvrijheidsindustrie en de mobiliteitssector, om gezamenlijk de customer journey van de bezoeker te verbeteren. Tijdens het #NCGB17 maak je kennis met sectorgenoten die concrete stappen hebben genomen om de reis van hun gast te verbeteren en die daarmee ook direct hun verdienmodel versterken.

Primeur Google Maps

Localyse, premier partner Benelux voor Google Maps introduceert tijdens het NCGB17 een nieuwe dienstverlening waarmee locaties en evenementen hun gasten multimodale reisinformatie kunnen bieden (auto, OV etc.), incl. outdoor én indoor navigatie. 
 
Kijk voor meer informatie over het programma, de sprekers en tickets op congresgastvrijbereikbaar.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!