Back Back Nieuws

NCCE: Wat levert citymarketing op?

04 november 2009
Respons en DNA organiseren op maandag 7 juni 2010 de derde editie van het Nationaal Congres Citymarketing en Evenementen (NCCE). Met ditmaal als thema: Wat levert citymarketing op? De theatrale omgeving van de statige Philharmonie in Haarlem vormt het decor van het NCCE. De aanmelding voor congresdeelname is inmiddels gestart.

Op het NCCE 2010 draait het allemaal om het effect van citymarketing. Nadat op de eerdere edities de inhoud en organisatie van citymarketing centraal stonden, krijgen bezoekers nu een interessant programma aangereikt over wat citymarketing oplevert. Naast een aantal keynote speakers wordt in deelsessies meer specifiek en praktijkgericht ingegaan op de materie. De organisatie werkt momenteel aan de nadere invulling van het programma.


Het werkveld waar het NCCE 2010 zich op richt, is breed. Het gaat om gebieden die direct of indirect met citymarketing en evenementen te maken hebben. Daarmee is het congres interessant voor ambtenaren en bestuurders van gemeenten en regio's, citymarketeers en evenementenorganisatoren. Maar ook ondernemers, adviesbureaus en organisaties en instellingen op cultureel, onderwijs- en sportgebied.

Noot van de redactie: Lees in de komende Events alles over citymarketing in ons dossier.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!