Back Back Nieuws

MVO vertegenwoordigd tijdens Festivak 2010

31 augustus 2009
Het afgelopen jaar is MVO op veel plaatsen stevig op de agenda gezet. Aansprekende voorbeelden uit de evenementenbrache bevinden zich o.a. in de showequipment, facilitaire voorzieningen, energie, afvalverwerking, horeca en schoonmaak. Het implementeren van MVO is volop aan de gang. Tijdens de aankomende editie van Festivak wordt een MVO- bedrijvenplein georganiseerd waarop bedrijven laten zien hoe zij met innovatieve oplossingen vorm geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen in de kern van hun bedrijfsproces(sen).

Duurzaam ondernemen en energie
Ontmoet overheid, toeleveranciers en organisatoren en help ze met uw oplossing. Op het exclusieve Duurzaam Ondernemen & Energieplein (D.O.E.plein) kunt u uw producten uitstekend promoten. Het exclusieve D.O.E.-plein krijgt een prettige zakelijke ambiance, er is ruimte gecreëerd voor 20 bedrijven om met elkaar “De Groene Toekomst” uit te dragen naar klanten, relaties en naar mogelijke nieuwe partijen die interessant zijn voor uw business. Op dit plein kunnen maatschappelijk verantwoorde ondernemers zich laten zien, worden de nieuwste technologieën getoond en vindt de bezoeker alle noviteiten op het gebied van dienst- en productontwikkeling.


Naast een plenair programma – met inspirerende sprekers uit de event-sector, de MVO- prijsuitreiking, een pittig debat met vertegenwoordigers van de overheid, diverse toeleveranciers, organisatoren en maatschappelijke organisaties bestaat het MVO- bedrijvenplein uit de volgende onderdelen:
- Een biologische/ fairtrade proeverij

- Praktijkgerichte workshops
- Stands van maatschappelijk verantwoorde ondernemers


Op 20 & 21 januari 2010 vindt de 13e editie van Festivak plaats. De beurs wordt georganiseerd in de Brabanthallen te ‘s- Hertogenbosch.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!