Back Back Nieuws

MVO Congres: Sport als brug naar een duurzame toekomst

15 maart 2010
De beslissers uit bedrijfsleven, overheid, (top)sporters en bestuurders van sportbonden en overkoepelende organisaties in het Congrescentrum De Kuip (Stadion Feyenoord) in Rotterdam komen op 4 juni bij elkaar om deel te nemen aan het inspirerende Sportmarketing en MVO Congres: Thema: “Sport als brug naar een duurzame toekomst”.

 

De inspirerende en verbindende factor tijdens het Sportmarketing en MVO Congres is (top)sport en duurzaamheid. In een viertal themasessies zullen verschillende panels bestaande uit organisatoren van topsportevenementen, prominente sprekers uit het bedrijfsleven, betrokken jeugdinstanties, bekende sporters en leden van de Raad van Advies van Platform Duurzaam Rijnmond hun visie delen. Na een korte inleidende stelling zal, onder leiding van de dagvoorzitter,vanuit verschillende invalshoeken en belangen het thema benaderd worden. Hierdoor kunnen verbindingen worden gelegd die bijdragen aan een duurzame samenwerking. Tijdens de pauzes en de afsluitende netwerkborrel is het netwerkplein dé plaats waar men elkaar kan ontmoeten en kennis kan delen.

 

De kosten voor deelname aan het congres is € 295,- (excl. BTW) inclusief een netwerkborrel met duurzame hapjes, drankjes en live muziek. Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan ‘Platform Duurzaam Rijnmond’ als lid, donateur, sponsor of partner. Voor meer informatie over het congres en het platform klik hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!