MPI Nederland en Netwerkapp vinden elkaar op Event17MPI Nederland en Netwerkapp vinden elkaar op Event17
Back Back Nieuws

MPI Nederland en Netwerkapp vinden elkaar op #event17

14 april 2017

Tijdens Event 17 in de Jaarbeurs te Utrecht sloten MPI Nederland en Netwerkapp een veelbelovende samenwerkingsovereenkomst. MPI’s Next Generation Platform kiest voor Netwerkapp om aankomende hospitality talenten te verbinden met toekomstige werkgevers. Juist ook met de partijen die minder voor de hand liggend zijn, zoals banken, verzekeraars, FMCG en bijvoorbeeld uitzendorganisaties. Voor Netwerkapp is dit een prachtig voorbeeld van verbinden op kennisniveau waarbij het platform fungeert als versneller.

Razendsnel schakelen

Hilje Hoogeveen, VP Next Generation Platform legt uit waarom er voor deze toepassing is gekozen: ‘Studenten en young professionals van nu zijn opgegroeid in een digitale wereld waarin alles ontzettend snel gaat. Doordat studenten, young professionals, opleidingen en bedrijven elkaar in de community app treffen, kunnen ze razendsnel met elkaar schakelen waardoor het bestaande gat tussen deze groepen overbrugd wordt.’

De samenwerking wordt aangegaan voor een langere periode. Beide partijen zetten in op innovatie en vinden elkaar op dat vlak. ‘We sluiten niet uit dat we Netwerkapp ook gaan inzetten tijdens ons MPI jaarcongres’, aldus Gijs Verbeek, executive director van MPI Nederland.   

Next Generation Platform

Meeting Professionals International The Netherlands Chapter, is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International, een vakvereniging voor mensen die actief zijn binnen de Meeting & Event industrie. Wereldwijd zijn ongeveer 18.500 leden aangesloten bij MPI en in Nederland zijn dat er zo’n 200. Op het Next Generation Platform komen studenten, young professionals, opleidingen en bedrijven waar hospitality professionals werken, samen om te netwerken en te leren van elkaar. Op die manier wordt iedereen met interesse in de meeting- en eventindustrie tijdens een nog eerder stadium van zijn carrière betrokken. Het online platform, vanaf binnenkort dus beschikbaar via de Netwerkapp, vormt daarbij het centrale punt. Vacatures, masterclasses, recruitment, een gigantisch netwerk: je vindt het er allemaal.

Netwerkapp

Netwerkapp vormt met nu al bijna 50.000 gebruikers een kennisdelingsplatform voor verenigingen en bedrijven en wordt met name ingezet bij initiatieven waar innovaties voorop staan. Doordat er in Netwerkapp ook ruimte is om events aan te kondigen binnen de community en de app ook tijdens de bijeenkomst te gebruiken wordt de tool ook veel gebruikt als event app. Het delen van kennis binnen een Netwerkapp-community is gericht en leidt daarom snel tot waardevolle contacten en resultaten. De tool fungeert als procesversneller. Met Netwerkapp heb je een warm netwerk in de hand.

Op de foto staan van links naar rechts:

  • Gijs Verbeek – Executive Director MPI Nederland
  • Niels Brugman - Strategic Partnership commissie MPI Nederland
  • Marielle den Hertog – Voorzitter MPI Nederland
  • Arjan Appel – Commercieel Directeur Netwerkapp
  • Margriet de Groot – Algemeen Directeur Netwerkapp
  • Marjolein Blok – VP Finance MPI Nederland
  • Hilje Hoogeveen – VP Next Generation MPI Nederland
  • Elma Bassa – Creative Director Netwerkapp
  • Michiel Boog -  Management Trainee MPI Nederland

Foto: Clickshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!