Mood Concepts wil altijd zes gooien Mood Concepts wil altijd zes gooien
Back Back Nieuws

Mood Concepts wil altijd zes gooien

01 mei 2023

Vernieuwend en telkens weer verrassend met creatieve concepten. We hebben het hier natuurlijk over Mood Concepts, dé specialist op het gebied van het organiseren van live-, hybride- en online events met duurzame impact. Het grote aantal bezoekers van een event dient natuurlijk ook op een waterdichte manier geregistreerd te worden. En daar komt Invitado om de hoek kijken. Het Rotterdamse bedrijf is marktleider in event registratie, event apps en interactieve online events. Tussen Mood Concepts en Invitado is een warme, zakelijke relatie ontstaan die zich steeds verder uitbreidt. ‘Op de een of andere manier vormt de Rotterdamse directheid een uitstekende combinatie met de Achterhoekse no-nonsense mentaliteit en dat maakt ons een ‘dreamteam’, aldus managing director Corine Berkel van Mood Concepts.

Hoe het begon

Voor het begin van de samenwerking tussen Mood Concepts en Invitado moeten we terug naar september 2020. Een periode waar veel mensen door de coronapandemie nog weleens van wakker schrikken. Voor Mood Concepts en Invitado leverde deze bijzondere periode zeker iets vruchtbaars op. Corine had na het afhaken van een partner urgent hulp nodig bij de organisatie van enkele online-events voor de Nederlandse, Duitse en Amerikaanse markt. Michiel Droog van Invitado was met zijn team de reddende engel. Het bleek de voorbode voor een langer partnerschap. Zo werkten Mood Concepts en Invitado al samen voor grote namen als KPN Security, Unigarant, One Conference , diverse scholengemeenschappen en FrieslandCampina. Voor laatstgenoemde verzorgde Invitado de live- registratie voor ruim 20.000 melkveehouders en medewerkers. De events waren op verschillende plaatsen in het land en dat maakte de vraag extra uitdagend.       

Kwaliteiten

Corine: ‘Belangrijk om te noemen is dat Invitado voor alle events en eventbureaus het maximale kan betekenen en dus niet exclusief verbonden is aan Mood Concepts.’ Betrouwbaarheid is voor haar een heel belangrijk aspect en daar blinkt Invitado in uit.. Onze opdrachtgevers vertrouwen ons toch een aantal heel persoonlijke gegevens toe. Dan moet je wel zeker weten dat deze data veilig worden verwerkt. Daarnaast spreken we dezelfde taal. We zijn allebei recht door zee en hebben de mentaliteit: ‘Niet lullen maar poetsen.’ ‘Wat dat betreft zou Corine in Rotterdam ook uitstekend op haar plaats zijn’, vult Michiel aan. Perfectionisme is het eerste woord dat bij Michiel opkomt bij Corine. ‘Ze wil altijd zes gooien.’ ‘Als dat niet lukt, word ik chagrijnig’, vult Corine aan. Open en eerlijke communicatie, het bedenken van mooie en gave concepten, meedenken en (ont)zorgen zijn voor Invitado punten die het erg prettig maken om gezamenlijk met Mood Concepts op te trekken.

Inspelen op ontwikkelingen in de markt

De naam willen Corine en Michiel nog niet prijs geven, maar dat een talkshow onderdeel is van één van de nieuw, gezamenlijke projecten wel. Corine:‘ Voor ik met een (potentiële) opdrachtgever om de tafel ga, heb ik tegenwoordig vaak ook eerst contact met Michiel. Ik weet zo onder meer vooraf welke nieuwe, slimme registratieontwikkelingen wij aan de opdrachtgever kunnen aanbieden. Dit neem ik dan direct mee in het gesprek en dat is hartstikke fijn. De ontwikkelingen in de markt gaan ook razend snel en bij Invitado weten ze daar wel raad mee. Ik word plat gebeld door (concullega ‘s) van Michiel. Deze gesprekken zijn altijd vrij kort;  we hebben een 'gelukkig huwelijk' en daarmee is het einde verhaal.’

Tekst: Johan van Dien

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!