Millésime Bio 2021 - Internationale vakbeurs in Montpellier gaat doorMillésime Bio 2021 - Internationale vakbeurs in Montpellier gaat door
Back Back Nieuws

Millésime Bio 2021 - Internationale vakbeurs in Montpellier gaat door

22 oktober 2020

De eerste internationale bijeenkomst in de wijn-, brouwerij- en gedistilleerdedrankenindustrie van het jaar is Millésime Bio 2021. De internationale bijeenkomst voor biologische wijn, die plaatsvindt van 25 tot en met 27 januari 2021 in het Franse Montpellier, zal net als vorig jaar 1.300 exposanten uit de hele wereld ontvangen in het Montpellier Expositiecentrum, met respect voor de geldende gezondheidsvoorschriften.

De wijnindustrie is zwaar getroffen door de gezondheidscrisis, die een wezenlijk omzetverlies heeft veroorzaakt. Om de sector opnieuw te doen heropleven, grijpen wijnbouwers enthousiast de gelegenheid aan om te exposeren op de internationale vakbeurs voor biologische wijn, die jaarlijks door bijna 7.000 kopers wordt bezocht.

Uitverkocht

Het succes van deze editie is duidelijk voelbaar in de reservaties van de stands, die amper een maand na de opening van de inschrijvingen al uitverkocht waren. Voor 15% van de standhouders is het de allereerste deelname aan de internationale vakbeurs. In een tijd waarin de biologische wijnmarkt blijft groeien en in een context waarin iedereen streeft naar meer vruchtbare relaties, bewijzen deze cijfers de sterke aantrekkingskracht en de zakelijke efficiëntie van Millésime Bio, een vakbeurs die werd opgericht door professionals die de verwachtingen van de wijnbouwers en de bezoekers kennen.

Veiligheid

Om exposanten en bezoekers in alle veiligheid te kunnen ontvangen, is door de organisatie een strikt protocol opgesteld. ’Ondanks de uitzonderlijke situatie doen we er alles aan om in 2021 even veel exposanten en bezoekers te kunnen verwelkomen als vorig jaar’, aldus Jeanne Fabre, wijnbouwer in de Languedoc en Voorzitter van de vakbeurs Millésime Bio. ’Er moet rekening gehouden worden met extra maatregelen en deze zullen worden gerespecteerd.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!