Miljoenste bezoeker voor food festival TREKMiljoenste bezoeker voor food festival TREK
Back Back Nieuws

Miljoenste bezoeker voor food festival TREK

11 juli 2018

Festival TREK heeft afgelopen zaterdag de miljoenste bezoeker mogen ontvangen in ‘s-Hertogenbosch. De gelukkige winnaars zijn feestelijk onthaald door de ‘BurgeRmeester van TREK’. Van de organisatie hebben zij een compleet verzorgd bezoek aangeboden gekregen. Tot en met zondag was het Paleiskwartier de aangewezen plek voor smulpapen, lekkerbekken en een cultuurminnend publiek. Het jubilerende festival is nog gratis te bezoeken in stadsparken in Amsterdam (Amstelpark, 13 – 15 juli) en Den Haag (Westbroekpark, 6 – 9 september).

Miljoenste bezoeker

Organisator Emile Faulborn: 'Het is geweldig dat wij halverwege het vijfde seizoen de miljoenste bezoeker hebben mogen verwelkomen. We zetten hem/haar dan ook graag in het zonnetje vandaag. Vijf jaar geleden konden we hier alleen maar van dromen. En het mooie is, we hebben de komende weken nog een paar hele gezellige edities in het verschiet liggen.'

Bourgondisch Dorp

Festival TREK tovert al vijf jaar lang de mooiste stadparken om tot een groots openluchtrestaurant waar bezoekers naast alle lekkernijen uit de mobiele keukens en diverse bars kunnen genieten van livemuziek en verrassend entertainment. Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme liveperformances maken een bezoek aan het festival compleet. Op meerdere locaties op het terrein worden bezoekers verrast met een podium, een theaterkaravaan trekt rond en bezoekers kunnen zich vermaken met een ritje in de prachtige kermisklassieker. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk-, soul- en dancehits van vroeger. Ook aan de kleinste TREK bezoeker is gedacht met onder andere een kindertheater, kookworkshop en oud Hollandse spelletjes.

Op de foto: v.l.n.r. de winnaars Clarice en Maxime en de BurgeRmeester van TREK

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!