Met deze 4 geweldige accessoires maak jij je Halloween party compleetMet deze 4 geweldige accessoires maak jij je Halloween party compleet
Back Back Nieuws

Met deze 4 geweldige accessoires maak jij je Halloween party compleet

17 oktober 2022

Je hebt geen tijd om verdrietig te zijn dat de zomer voorbij is, want er is een superleuk feestje om naar uit te kijken, namelijk Halloween! Waar dit ‘creepy’ feest eerst nog vooral in Amerika werd gevierd, liggen de winkels tegenwoordig ook in Nederland vol met enge Halloween accesoires. Een goed excuus om te feesten, toch?

Geef jij dit jaar zelf een feestje of ben je uitgenodigd voor een party? Dan kun je niet anders dan er op en top angstaanjagend uitzien. Maar wat zijn nu de coolste, engste en ronduit onmisbare items die je écht moet hebben deze Halloween? Dat gaan wij je natuurlijk vertellen!

1.    Tatoeage bloedtranen

Met bloedtranen geef jij jouw Halloween-look een extra scary touch. Het principe is precies hetzelfde als bij andere neptattoos. Je reinigt je huid op de plek waar je de tranen wilt hebben, knipt de bloedtranen uit en verwijdert het transparante vel.

Plaats de tattoo op de huid, maak goed nat met een spons, verwijder het papier na 30 seconden en voila: de ultieme Halloween-look is geboren! Nu nog een angstaanjagende outfit erbij en je bent helemaal good to go.

Hebben? Je scoort deze topper bij Festivalsupply.nl. Hier vind je bovendien tal van andere coole festival gadgets.

2.    Halloween neplenzen

Neplenzen of funlenzen, zijn een geweldige manier om je look te transformeren van klassiek naar griezelig met Halloween. Dit feest is dan ook de uitgelezen kans om deze toffe gadget een keer uit te proberen!

Fake lenzen zijn er in tientallen patronen en kleuren. Ga voor zwart-wit, een helderwitte iris of bloeddoorlopen ogen.  Allemaal super zien ze er super natuurlijk en vooral erg eng uit!

De lenzen zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn zowel beschikbaar met sterkte of zonder sterkte. Zorg er wel voor dat je ze voor het slapengaan altijd verwijderd!

Ben je meer in een kerststemming? Bekijk dan deze 3 tips voor je aankomende kerstborrel/Nieuwjaarsborrel.

3.    Tube nepbloed

Of je nu voor de volledige ‘Carrie-look’ gaat of gewoon wat bloed aan je Dracula-kostuum wilt toevoegen: nepbloed is de gemakkelijkste manier om Halloween tot een enge gebeurtenis te maken.

Hoewel je er voor kunt kiezen om zelf nepbloed te maken, is het veel handiger én sneller om een tube te bestellen. Er bestaan tegenwoordig namelijk superrealistische producten die je voor een prikkie in huis haalt.

Iets nodig om je nepbloed in te bewaren? Wat dacht je van een Halloween heuptasje? De perfecte manier om je belangrijkste spullen in op te bergen. Liever een heuptasje dat je ook buiten Halloween kunt gebruiken? Check dan deze glamorous Fanny packs en kies jouw favoriet!

4.    Latex ‘Special Effect’ duivelshoorns


Op zoek naar een paar nephoorns die een realistische uitstraling geven? Dan moet je gaan voor de black label latexhoorns. Deze zien er niet alleen mega echt uit, maar latex is ook nog eens goed voor alle huidtypes.

Transformeer je duivelse look dus met prothetische duivelshoorns, zodat iedereen zich afvraagt hoe het kan dat ze er zo angstaanjagend realistisch uitzien.

En het beste van alles: Black label latex duivelshoorns zijn zowel lichtgewicht als duurzaam, zodat je ze volgend jaar weer  opnieuw kunt gebruiken.

 

Krijg je al Halloweenkriebels door het lezen van al deze enge items? Wacht dan niet te lang met bestellen, want Halloween staat al bijna voor de deur!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!