3 Tips voor de ultieme kerstborrel / nieuwjaarsborrel3 Tips voor de ultieme kerstborrel / nieuwjaarsborrel
Back Back Nieuws

3 Tips voor de ultieme kerstborrel / nieuwjaarsborrel

23 september 2022

De zomer komt langzaam aan haar einde en we rollen het volgende seizoen in, dat betekent dat het nog maar 3 maanden duurt voordat de feestdagen er weer aankomen. Ben jij dit jaar degene die de kerst- of nieuwjaarsborrel organiseert? Begin hier dan nu alvast mee, wij geven je een aantal tips voor de ultieme kerstborrel, gegarandeerd succes!

1. Locatie: kerstborrel op kantoor of op een externe locatie

Het is belangrijk dat je als eerste denkt aan het prikken van een datum en het vastleggen van een eventuele locatie. Houden jullie de kerst- of nieuwjaarsborrel bij jullie op kantoor, dan ben je wat flexibeler met het kiezen van een geschikte datum.

2. Entertainment: Met de voetjes van de vloer of teamwork

Waar wil je jouw medewerkers mee verrassen? Een knallend feest waarbij alle voetjes van de vloer gaan? Combineer een DJ met een live artiest voor nét die extra touch. Wellicht kies je voor een kerst pubquiz waar in teamverband gewerkt moet worden om het juiste antwoord op de vragen te krijgen. Wie heeft er de meeste kerst kennis op het kerstfeest? Wat je ook kiest… Met SKYFLY weet je zeker dat het een smaakmakende avond wordt!

3. Organisatie: een onvergetelijke kerstborrel organiseren

Wil jij een spetterende kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? De laatste weken van het jaar zijn vaak hectisch waardoor je het plannen van een kerst- of nieuwjaarsborrel er niet bij kunt hebben. Het ervaren team van SKYFLY is helemaal thuis in het organiseren van bedrijfsborrels. We kijken samen naar jouw wensen en voorkeuren en zorgen ervoor dat er een kerstborrel wordt georganiseerd die helemaal bij jouw bedrijf past. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kun jij rustig terugkijken op het afgelopen jaar onder het genot van een heerlijk drankje en voortreffelijke hapjes. Onze kerstborrel DJ verzorgt de sfeer. Met een SKYFLY DJ op jullie kerstfeest zal dit een kerstborrel worden die voor eeuwig de boeken ingaat en alle vorige kerstborrels op het werk overtreft.

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!