Meer live experience op Auto Prof HardenbergMeer live experience op Auto Prof Hardenberg
Back Back Nieuws

Meer live experience op Auto Prof Hardenberg

19 juli 2017

Auto Prof Hardenberg gaat uitbreiden met een nieuw initiatief: Schade Experience Hal. De organisatie geeft daarmee antwoord op de vraag vanuit de markt naar meer beleving op de beursvloer. In de Schade Experience Hal plaatst Cleijssen B.V. een grote spuitcabine van Garmat Europe waar het complete proces live te volgen is. In deze hal zijn uitsluitend schade-gerelateerde bedrijven aanwezig. Ook tonen bedrijven op het gebied van smart repair hier hun expertise door middel van uitdeuken zonder spuiten.

Uit de enquêtes van vorige editie en recente gesprekken met marktleiders uit de automotive branche kwam naar voren dat zowel exposanten als bezoekers de behoefte hebben naar meer beleving op de beursvloer. Dit signaal is direct opgepakt door de organisatie. In de afgelopen periode zijn meerdere plannen opgesteld en uitgewerkt om te voldoen aan de behoefte vanuit de branche. Met gepaste trots maakt de organisatie nu bekend dat het eerste conceptplan definitief gerealiseerd gaat worden op de beursvloer van Auto Prof Hardenberg 2017: Schade Experience Hal.

MSH Equipment, Coating Group Holland en Mipa Nederland

Met het nieuwe initiatief ‘Schade Experience Hal’ breidt de beursvloer van Auto Prof Hardenberg in 2017 aanzienlijk uit ten opzichte van vorig jaar. Bedrijven die deelnemen aan de Schade Experience Hal zijn onder andere MSH Equipment, Coating Group Holland en Mipa Nederland. 'Dit initiatief sluit naadloos aan op onze visie. We willen namelijk onze branche een beeld geven van hun toekomst op een niet te missen evenement, zoals Auto Prof. Het concept Schade Experience Hal gaat daar een belangrijke bijdrage aan leveren', zegt Vincent Bilanovic namens de organisatie.

Rentree Groupauto Nederland

Niet alleen de Schade Experience Hal kan rekenen op veel belangstelling. Ook de overige hallen raken de laatste weken steeds voller. Na een korte afwezigheid keert Groupauto Nederland terug op de beursvloer in Hardenberg. Ook prominente exposanten als KS Tools en MRT Engines ontbreken niet op deze aankomende editie van Auto Prof.

Kwaliteitsverhoging met randprogramma

Om de kwaliteit van Auto Prof Hardenberg te verhogen is de organisatie bezig met een passend randprogramma voorafgaand en tijdens beursdagen. De organisatie beoogt een programma op te zetten met trainingen, kennissessies en vakinhoudelijke lezingen. Elk onderdeel gaat in op actuele thema’s en noviteiten uit de automotive branche. Het randprogramma wordt in samenspraak met exposanten en mediapartners opgesteld. Binnenkort verwacht de organisatie de eerste onderdelen bekend te maken.

Openingstijden

Auto Prof Hardenberg vormt in Noordoost-Nederland het enige platform waar de complete automotive branche samenkomt. In 2017 vindt de vakbeurs plaats op 17, 18 en 19 oktober in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks kan Auto Prof Hardenberg rekenen op de belangstelling van ruim 10.000 vakgerichte bezoekers uit de regio. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!