Maritime Industry gaat samen werken met KNRM Maritime Industry gaat samen werken met KNRM
Back Back Nieuws

Maritime Industry gaat samen werken met KNRM

16 november 2017

Vakbeurs Maritime Industry en KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) gaan samenwerken voor de komende editie van Maritime Industry op 29, 30 en 31 mei 2018. Maritime Industry erkent het maatschappelijk belang van KNRM en wil de organisatie steunen in haar vrijwilligerswerk. De samenwerking houdt in dat KNRM een platform krijgt op Maritime Industry. Deze beurs vormt een match voor KNRM waar zowel exposanten als bezoekers affiniteit hebben met deze organisatie. 

Over KRNM

KNRM is al sinds 1824 een onafhankelijke professionele reddingorganisatie. Jaarlijks redden professioneel opgeleide vrijwilligers meer dan 3.000 mensen op zee en het ruime binnenwater in Nederland. KNRM wordt uitsluitend door vrijwillige bijdragen in stand gehouden. ‘We zijn erg blij dat we KNRM mogen verwelkomen als samenwerkingspartner voor Maritime Industry. Ze verrichten dankbaar, waardevol en in sommige situaties ook zwaar werk. En dat allemaal vanuit een stichting die zonder subsidies overeind moet blijven. Wij bieden hen daarom met veel genoegen een plek aan op de beursvloer waar zowel bezoekers als exposanten niet omheen kunnen, zodat KNRM haar naamsbekendheid kan vergroten en donaties kan ontvangen op hun stand. Na drie beursdagen hopen wij een fantastische cheque aan te kunnen bieden aan KNRM’, zegt Babette Fokkens namens Maritime Industry. 

Omgekeerde veiling

De samenwerking houdt in dat er een omgekeerde veiling wordt georganiseerd. Er worden geen producten aangeboden om geld in te zamelen, maar exposanten en bezoekers kunnen hun steentje bijdragen om te doneren. Tijdens de omgekeerde veiling wordt duidelijk gemaakt wat bijvoorbeeld de kosten zijn van een overlevingspak en opleiding van één vrijwilliger. Donateurs krijgen een tegenprestatie voor hun donatie op de stand van KNRM. Voorafgaand aan de beurs en gedurende de drie beursdagen kunnen bezoekers en exposanten continue doneren.

Meer informatie over Maritime Industry 2018 is te vinden op www.maritime-industry.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!