Back Back Nieuws

Maison van den Boer trots op internationale evenementen

29 januari 2015
Voor Maison van den Boer was afgelopen week een zeer internationale week. Naast grote evenementen als Big Improvement Day in het AFAS Circustheater en de wedstrijd Ajax - Feyenoord in de Amsterdam ArenA, verzorgde o.a. Maison van den Boer Deutschland GmbH in samenwerking met het moederbedrijf in Veghel, ondersteuning aan 350 Jahre Handelskammer Hamburg en Trussardi Café in de Kölner Messe. Bovendien was zij partner voor de ontvangsten die plaatsvonden in de World Food Programme tent ter gelegenheid van het WEF (World Economic Forum) in het Zwitserse Davos.

Een korte opsomming van de feiten
In totaal verzorgde Maison van den Boer gedurende vier dagen in Davos 2.000 gasten waarvan 500 dinergasten in de WEF-tent, 300 ontbijt- en lunchgasten met een crew van zo'n 40 medewerkers van Maison van den Boer. Naast de activiteiten in de tent werd de volledige banqueting van het Derby Hotel verzorgd. Bijzondere gasten waren wederom aanwezig waaronder: Premier Rutte, Ban Ki Moon, John Kerry, Richard Branson en Gordon Brown.

Maison van den Boer zegt trots te zijn om een bijdrage te mogen geven aan de gastvrijheid, culinaire ondersteuning en beleving van dergelijke mooie internationale evenementen op een aantal momenten zo ver van huis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!