Magazine Events nu op de mat! Magazine Events nu op de mat!
Back Back Nieuws

Magazine Events nu op de mat!

06 december 2022

Rondom het thema GROEN hebben we weer een mooie verzameling gemaakt van verhalen, interviews, insights en nog meer fijn leesvoer. Interessante partijen zoals TheaterHangaar, Coca Cola, Invitado en Eventbureau.nl komen langs en we lichten binnen en buiten de Nederlandse grenzen interessante reis- en vergaderlocaties uit. Ook spreken we Helen van Berkel, Managing Director Benelux & Global Head of Events ATPI in een uitgebreid interview.

 

Mahlee Plekker – hoofdredacteur Events: ‘Duurzaamheid is inmiddels een diepgeworteld begrip in de evenementensector. Bezoekers stellen hogere eisen en organisaties voelen intrinsiek een grote verantwoordelijkheid. Hoog tijd om duurzaamheid aan te grijpen als thema voor ons dossier en groene draad door ons magazine. Maar daar waar het thema duurzaamheid vaak samen komt met een streng vingertje, hoef je daar in de evenementenbranche niet bang voor te zijn. Organisaties lijken een zo circulair mogelijk evenement, een ecopositief festival of een duurzame locatie juist als een creatieve uitdaging te zien en daar komen fantastische initiatieven uit voort.’

Ook Events gaat groener

Met een thema als GROEN, konden we natuurlijk niet anders dan ook hand in eigen boezem steken en onszelf kritische vragen stellen rondom de productie van Magazine Events. We zijn blij te kunnen vermelden dat de eerste stappen hierin nu zijn gezet, want voortaan wordt ons blad gedrukt op een duurzamere papiersoort, zonder glossy afwerking (nog milieuvriendelijker!). Het papier is lichter waardoor het blad dunner is en dus minder belastend is om te vervoeren. En wat ons betreft is dit nog maar een begin; we zullen voor de volgende edities nog meer stappen ondernemen richting het verkleinen van onze footprint.

 

Magazine nog niet ontvangen? Vraag hier een proefexemplaar aan.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!