Maak met Fair Rent van jouw stand het paradeplaatje van de beurs Maak met Fair Rent van jouw stand het paradeplaatje van de beurs
Back Back In de spotlights

Maak met Fair Rent van jouw stand het paradeplaatje van de beurs

25 mei 2023

Het creëren van de juiste ambiance is voor het slagen van een beurs of congres van essentieel belang. Fair Rent, een nieuw, aanvullend concept waarmee de Party Rent Group in 2022 is gestart, helpt je als standhouder aan het perfecte equipment voor beurzen. Iedereen wil immers toch opvallen in het grote geheel? De Party Rent Group is een internationale event-supplier met 24 vestigingen en ruim 950 medewerkers in negen landen en heeft in de afgelopen ruim dertig jaar zijn naam stevig gevestigd.

Volgens Koen Siemes is de tijd nu rijp om deze succesvolle route ook met Fair Rent af te leggen. Fair Rent heeft de perfecte uitrusting voor beurzen en zorgt dat je beursstand als exposant ook echt gezien wordt. Koen Siemes: ’We merken dat er in de markt een grote behoefte is aan smaakvol meubilair. Wij kunnen een enorm assortiment met originele designproducten leveren die we deels ook zelf ontworpen en ontwikkeld hebben.’ Een prachtige tafelserie van Halmstad, eenvoudig te monteren en te demonteren, is daar een mooi voorbeeld van.  

Eenvoudig en transparant

Het bestelproces via Fairrent.com is eenvoudig en transparant. ’Op deze site is een beurskalender met ongeveer 650 toonaangevende beurzen te zien waar de bezoeker een keuze uit kan maken. Ook alle producten om beursstands mee in te richten, zoals stoelen, barkrukken, tafels, bar en buffetsystemen, decoratie en lampen zijn hier op een overzichtelijke manier te vinden’, aldus Koen Siemes. In de Shop worden de all-in prijzen voor de gehele beurstijd getoond. Het assortiment bestaat uit zo’n zeshonderd beursproducten en je aanvraag of bestelling wordt via je persoonlijke account verstuurd.

All-in service

De producten worden op een afgesproken levermoment direct aan de rand van je beursstand afgeleverd. De logistieke professionals van Fair Rent zorgen voor de nodige montagewerkzaamheden, maar ook voor het meenemen van de gebruikte verpakkingen en het ophalen na de beurs. Door de all-in service tegen vaste all-in prijzen heb je als exposant of standbouwer zo maximale zekerheid. En mocht je toch nog iets vergeten zijn, is er de mogelijkheid om op korte termijn nog iets na te leveren.

Toekomst

Fair Rent kende in 2022 een flitsende start op met name de Duitse markt. Komende jaren is het doel om structureel te groeien en daarbij wordt zeker ook gekeken naar Nederland. ‘We willen onze naamsbekendheid gestaag uitbouwen met als doel dat Fair Rent eenzelfde merkbeleving krijgt als Party Rent’, besluit Siemes.    

Tekst: Johan van Dien

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!