Back Back Nieuws

Ludiek dineren in het Kippen Kafee

18 oktober 2012
Tijdens de Dutch Design Week 2012 kunt u een KIPPETJE eten in het gezelligste KAFEE met de lekkerste (gegrilleerde) KIPPETJES van Eindhoven.

Kippig
Dit concept is ontwikkeld, produceert en gerealiseerd door BYLEI. 'Met de eigen styling, catering en personeel presenteren wij iets ludieks nieuws in Eindhoven’, aldus BYLEI.  
Tijdens de DDW presenteren circa twaalf bijzondere exposanten hun vernieuwende designs  in de diverse hallen in de schellensfabriek. Bij deze exposities verzorgt BYLEI op onnavolgbare wijze de catering.
Wilt u een kippetje komen eten uit de Scharrelkeuken? U bent van harte welkom van 19 tot en met 28 oktober in de Schellens Fabriek, voor een heerlijk lunch of een KIPPIG diner.

Kippen Klub
Naast Het Kippen Kafee is er  ook 'De Kippen Klub' ! Hier hoor je ’s avonds na 20.00 uur de beste tunes met de heetste kippenbites.
Het Kippen Kafee ondersteund de stichting Adopteer een kip. Deze Stichting zet zich in voor het verbeteren van dieren welzijn, de promotie van biologische landbouw en consumptie en de groei van biologische kippen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!