Back Back Nieuws

Leer jezelf presenteren tijdens de Superbrainstorm op event 11

23 maart 2011
Over precies een week wacht op event 11 een breed aanbod van professionele organisaties in Jaarbeurs Utrecht op jouw komst. Ruim 200 exposanten laten zich op van hun beste kant zien. De presentatie is divers, van serene lounge stands, spetterende entertainment stands, gezellige huiskamer stands tot visuele hightech stands. Exposanten presenteren zich in de vorm die aansluit bij de bedrijfsaard.

 

Presentatietechnieken
Tijdens de Superbrainstorm gaat marketing professor Henry Robben (Nyenrode Business Universiteit) je vertellen op welke manier jij jezelf of je bedrijf online het beste kan presenteren. Maar ook de Pecha Kucha presentatietetechniek van Hugo van den Hurk (Everybody Likes Penguins), de sessie van Neil Roberts (C-two) over visuele communicatie en de hybride meetings van Amsterdam RAI geven je nieuwe inzichten in de vernieuwende manieren om je boodschap over te brengen.

 

Blijf op de hoogte

Volg de actuele ontwikkelingen over de beurs op Twitter via #event11 en lees berichten van bezoekers, exposanten en sprekers. Up-to-date beursnieuws krijg je ook via @event11_nl. Uiteraard is de meest recente informatie tijdens de beurs ook te volgen via de beeldschermen op de beursvloer of via de app voor je smartphone.

 

Gratis toegangsbewijs

De voorregistratie is nog een paar dagen online. Registreer je nu als bezoeker en ontvang kosteloos een toegangsbewijs. De beurs vindt plaats op woensdag 30 en donderdag 31 maart in Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 11.00 tot 19.00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!