LEDschermaanhangwagens.nl breidt aanzienlijk uitLEDschermaanhangwagens.nl breidt aanzienlijk uit
Back Back Nieuws

LEDschermaanhangwagens.nl breidt aanzienlijk uit

17 april 2024

LEDschermaanhangwagens.nl heeft zijn assortiment aanzienlijk uitgebreid. De keuze was al reuze, maar met een LEDscherm-aanhangwagen van 28 vierkante meter is het aanbod niet alleen in aantal groter geworden, maar vooral ook in afmeting.

Succesvolle vuurdoop

Afgelopen week was de vuurdoop van de nieuwe aanwinst bij de NN Marathon van Rotterdam, waar het publiek en genodigden bij de finish konden geniet van de uitzonderlijke beeldkwaliteit. Door de pixelpitch* van 3.9 mm. heeft dit scherm een ongekende hoge resolutie (totaal 1.835.008 pixels), uniek in Nederland maar ook over de landsgrenzen.

Perfect beeld, zelfs van ver

Deze enorme aanhangwagen is uitermate geschikt voor grote (publieks)evenementen waar veel mensen op grote kijkafstand het beeld perfect willen zien. Kleinere exemplaren blijven geschikt voor verschillende type evenementen, zoals opendagen, personeelsbijeenkomsten, sportwedstrijden, festivals – eigenlijk elk evenement waar men beeld wil tonen.

No-nonsense bedrijf

LEDschermaanhangwagens.nl streeft naar een persoonlijke benadering. Met hun oog voor detail en verlangen naar perfectie maken ze van elke klant een tevreden klant. Hun specialisme op het gebied van (mobiele) LED-schermoplossingen creëert op elke locatie meer beleving voor bezoekers. Ook sponsoren, artiesten, sprekers en deelnemers zullen meer dan tevreden zijn met de perfecte presentatie.

* Pixelpitch van een LEDscherm is de afstand tussen 2 opeenvolgende LED's, uitgedrukt in millimeter. Deze afstandsmaat is geeft een indicatie van hoe scherp het beeld is. Hoe kleiner de pitch, hoe dichter de LED's bij elkaar zullen staan en hoe hoger de uiteindelijke resolutie (scherpte).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!