Back Back Nieuws

Last minute stormloop op MICEContact en EvenementContact

26 januari 2010
De beurzen op 2 en 3 februari lopen goed, zo laten de organisatoren weten. Afgelopen week is er een stormloop geweest op stands. Voor MICEContact zijn er momenteel zo’n 65 stands verkocht. De organisatie is verheugd dat deze nieuwe beurs zo goed ontvangen wordt. EvenementContact loopt nóg harder. De beurs bevat bijna 100 stands en dat betekent dat EvenementContact waarschijnlijk wederom uitverkocht raakt!

 

Nieuwste stemsysteem

Goededagvoorzitters.nl levert op beide dagen dagvoorzitters die het congres leiden voorafgaand aan de beurs. Het belooft een leuke discussie te worden, waarin het publiek d.m.v. de nieuwste stemsystemen van IML betrokken wordt. Op dinsdag is het thema ‘Anders ondernemen met een groene knipoog’ en op woensdag is het thema ‘Kent de Eventmanager zijn (of haar) plaats?’, waarbij twee eventmanagers uit overheid en bedrijfsleven hun ervaringen vertellen. De animo is groot, dus meld je snel aan via info@vakbeurscontact.

 

Ludieke parkeerbeleidactie

Kom je met de auto naar de Rijtuigenloods in Amersfoort? Kijk dan uit voor de milieupolitie! Deze acteurs van The Actor Factory keuren auto 's op energielabel. Auto’s met een A-Label betalen een minimale prijs, auto’s met een hoger label betalen natuurlijk meer op deze ultragroene beurs.

Je parkeerbijdrage komt ten goede aan de CO2 compensatie van de beurs. De organisatie meet achteraf hoeveel de beurs heeft uitgestoten.

Je kunt ook met de trein komen. De Rijtuigenloods bevindt zich naast het station.

 

Borrelen!

De invulling van de borrels is bekend! Na afloop van MICEContact op dinsdag 2 februari speelt de Tiny Little Bigband en Hifi Deluxe. Op 3 februari maken Peter Rip, Three Beauties and the Beat en last but not least Jules Deelder er een feestje van tijdens de borrel van Evenement- en EntertainmentContact! Bovendien zullen de Bedrijfsuitjes Film Awards worden uitgereikt. Alle bezoekers ontvangen een glas Champagne, hapjes verzorgd door La Vie Catering en twee consumptiemunten.

 

Ga voor kaarten of laatste standaanvragen naar www.micecontact.nl of www.evenementcontact.nl

 

Meer informatie is op te vragen bij Arjen Lemstra (Arjen@vakbeurscontact.nl) of Joris Bots (Joris@VakbeursContact.nl) van VakbeursContact op 072-5207922

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!