Landal Esonstad decor voor YoungCapital; The Hidden Playground Landal Esonstad decor voor YoungCapital; The Hidden Playground
Back Back Eventcase

Landal Esonstad decor voor YoungCapital; The Hidden Playground

22 oktober 2018

Overal en elke dag vinden er noemenswaardige events plaats, georganiseerd door de krachtige Nederlandse evenementenbranche. Wij vinden het de moeite waard om die events – klein, groot, met een kenniselement of juist fun, spraakmakend, intiem of spectaculair – een plek te geven op Events.nl in de rubriek Eventcase.

  • Naam evenement > YoungCapital Festival – YCity: The Hidden Playground
  • Soort evenement > Bedrijfsevenement
  • Opdrachtgever > YoungCapital
  • Evenementenbureau > De Artiesten
  • Datum evenement > 23 en 24 juni 2018
  • Locatie >  Landal Esonstad
  • Doelgroep > Medewerkers van YoungCapital
  • Aantal gasten > 1.000 personen

 

Je eigen stad

Een weekend lang met je collega’s vertoeven op een exclusief festival in je eigen stad. Dat overkwam de medewerkers van alle YoungCapital vestigingen in Nederland en Duitsland. Met een succesvol jaar achter de rug en een veelbelovende toekomst in het vooruitzicht werden zij onthaald op het idyllische bungalowpark Landal Esonstad. Deze door water omringde vesting met Oudfriese woningen werd omgetoverd tot een unieke evenementenlocatie: YCity: The Hidden Playground.

Bruisende street party

Net na het middaguur werd de hoofdstraat van Landal Esonstad het decor van een bruisende street party. De medewerkers van YoungCapital arriveerden per touringcar en meldden zich bij de incheckbalie voor de sleutel van hun woning en hoodie. Wie trek had kon meteen terecht bij een van de food trucks. De rijdende dj act bracht de stemming er direct in, het feest kon beginnen. Aangestoken door de fantastische sfeer konden de gasten nog snel hun outfit pimpen in de speciale pop up store. Retro of bling bling, voor iedere smaak hing het perfecte pak aan de haak. Dames konden zich professioneel laten opmaken met glitter tattoos terwijl de heren nog even plaatsnamen op de stoel bij de barbier. Let’s go!

Dansen aan het Louwersmeer

De speciale bewegwijzering en plattegronden wezen de feestgangers de weg naar de volgende feestlocatie: het strand aan het Louwersmeer direct grenzend aan Landal Esonstad. De bekende kite surfer Kevin Langeree gaf acte de présence met prachtige stunts op het meer.

Natuurlijk was de setting een en al festival: gekleurde ballen op het water, comfortabele zitzakken op het zand en een spoor van slingers, vlaggen en ballonnen over het gehele festivalterrein. In het decor was volop rekening gehouden met de natuurlijke omgeving. De sfeervolle bamboe hang outs met hooibalen boden plaats voor een goed gesprek, terwijl op het grote houten podium verschillende bekende artiesten de avond oplichtten met hun optredens. En wie dat nog niet chill genoeg vond, nam plaats in een van de hangmatten voor een relaxmomentje of leefde zich uit met een potje ananasbowlen. Een stretchtent beschutte de gebrande biertjes op de houten bar, waarna ze werden weggetikt op het aangrenzende terras vol bistrosets. ’s Avonds brachten vuurkorven extra warmte en gezelligheid.

The party continues…

Het einde was nog lang niet in zicht: tijd voor de after party op het grote plein van Esonstad. En wie het feesten moe was, liep in enkele minuten naar een van de prachtige verblijven toe voor een goede nachtrust. Na een stevig ontbijt werden alle gasten weer uitgezwaaid voor hun terugreis naar hun eigen stek op een van de YoungCapital offices.

Briljante samenwerking

Caroline Timmermans, Teamlead Business Line Events van Landal: ‘De YoungCapital medewerkers hadden dit weekend echt hun eigen stad, waar ze konden genieten en ontspannen. Landal Business Line faciliteerde de locatie. Het evenement werd georganiseerd door De Artiesten, zij hebben dit heel professioneel aangepakt. Wij zijn meerdere keren op locatie samengekomen met De Artiesten en de opdrachtgever om het evenement te bespreken. Het doel om voor de medewerkers van YoungCapital een gaaf evenement neer te zetten is dan ook behaald. De gasten waren heel enthousiast over deze locatie en de manier waarop dit evenement is georganiseerd.’

Door > Saskia Leeuwis

Fotografie > Dennis Bouman

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!