SoesterduinenSoesterduinen
Back Back Nieuws

Lancering campagne 'Ontdek Soest en Soesterberg'

30 januari 2017

12 januari is de campagne ‘Ontdek Soest & Soesterberg’ gestart. De campagne heeft als doel om, samen met Herman van Veen en Kim Lian van der Meij, meer mensen te laten weten hoe mooi en veelzijdig Soest & Soesterberg zijn. De campagne richt zich op toeristen en inwoners uit de regio. De campagne is een initiatief van Uit in Soest, de gemeente Soest en wordt uitgevoerd in samenwerking met het RBT Heuvelrug & Vallei en diverse verblijfslocaties in Soest & Soesterberg.

Samen het toerisme ontwikkelen 

'Samen met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei en Uit in Soest zijn we continu op zoek naar vernieuwende mogelijkheden om Soest & Soesterberg op de kaart te zetten', zegt beleidsadviseur Recreatie & Toerisme Nynke Minkema-Wedzinga. 'Soest & Soesterberg hebben naast een overweldigende natuur nog veel meer interessants te bieden voor de bezoeker en dat vinden inwoners Herman van Veen en Kim Lian van der Meij ook, en zij willen dit graag met de rest van Nederland delen. Ze waren gelijk erg enthousiast om mee te werken omdat zij zich thuis voelen in Soest en erg trots zijn op deze mooie plek in Nederland'.

Zoveel te ontdekken in Soest & Soesterberg

Soest & Soesterberg richten zich op de veelzijdige natuur in combinatie met fietsen en wandelen. Heide, duinen, polder, rivieroevers en bos, het is er allemaal en in elk seizoen verrassend mooi. Maar naast de natuur hebben Soest & Soesterberg meer te bieden. Het Nationaal Militair Museum, Vliegbasis Soesterberg, Landgoed de Paltz, wellness, culinaire hoogstandjes, leuke winkeltjes, en op de grens met Baarn Paleis Soestdijk.

De online campagne, ondersteund door video, social media en diverse artikelen, is inmiddels gestart en loopt tot juni 2017.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!