Back Back Nieuws

Laatste spreker van Inspiration360 is voormalig vice-president Al Gore

08 juli 2016
Voormalig vicepresident van de Verenigde Staten Al Gore maakt zijn opwachting bij wat het grootste inspiratie-event voor ondernemers moet worden dat ooit in Nederland plaatsvond. Eerder werden de namen van topsprekers als Richard Branson en Bear Grylls bevestigd.

Inspiration360 vindt plaats op dinsdag 4 oktober in de Ziggo Dome. Er zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf 60,50 euro per stuk.
 
Zwaargewichten
'Met Richard Branson, Bear Grylls en nu ook Al Gore staan er absolute zwaargewichten op het podium,' vertelt Niels Houtepen, initiatiefnemer van Inspiration360. 'Als je sprekers van dit niveau naar Nederland haalt, dan moet je daar ook wat tegenover zetten. Letterlijk. We hebben gezocht naar de beste presentatoren die weten wat het is om voor een grote zaal te staan en grote namen te interviewen. Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz voldoen allebei aan die eis. Met hen zijn we ervan overtuigd dat de avond in goede handen is.'
 
Over Al Gore
Voormalig vicepresident Al Gore is medeoprichter en voorzitter van Generation Investment Management. Hij is een senior partner bij Kleiner Perkins Caufield & Byers en lid van de raad van bestuur van Apple. Gore besteedt het grootste deel van zijn tijd als voorzitter aan The Climate Reality Project, een non-profit organisatie gewijd aan het oplossen van de klimaatcrisis. Hij is auteur van bestsellers als Earth in the Balance en An Inconvenient Truth, waar de gelijknamige documentaire op is gebaseerd die een Oscar won.
 
Over Inspiration360
'Inspiration360 biedt ondernemers, topmanagers en ambitieuze professionals in Nederland inspiratie en entertainment met sprekers van wereldklasse, zoals Richard Branson, Al Gore en Bear Grylls. Het evenement is toegankelijk voor een groot publiek met 13.000 beschikbare plekken in de Ziggo Dome in Amsterdam met ticketprijzen vanaf 60,50 euro. Inspiration360 is een initiatief van Just Media Group en Quality Bookings, in nauwe samenwerking met het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software en ondersteund door nlgroeit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!