Back Back Nieuws

Kleine facelift voor Hangaar2

13 augustus 2014
De laatste maanden heeft het interieur van Hangaar2 een kleine facelift ondergaan. Zo zijn alle toiletgroepen opnieuw geschilderd en passen deze nu bij de industriële look & feel van de locatie. Verder is een groot gedeelte van de entree en de gang gerenoveerd, waarbij tevens een extra ingang is gecreëerd. Bovendien is de herkenbaarheid van Hangaar2 vergroot door het plaatsen van een grote banner langs de weg aan de voorzijde van het gebouw.
 
Buitenterrein
Op het terrein van de voormalige vliegbasis worden de komende tijd werkzaamheden uitgevoerd. Een groot deel van het buitenterrein blijft echter, uitgezonderd van de hoofdlandingsbaan, beschikbaar voor het organiseren van evenementen.
 
TheaterHangaar
De TheaterHangaar is bekend van Soldaat van Oranje-De Musical, de voorstelling die al sinds de première in oktober 2010 voor uitverkochte zalen speelt. Toinet Truijen, eventmanager Theaterhangaar en Hangaar 2, geeft aan dat naast deze voorstelling er veel mogelijkheden zijn om de TheaterHangaar te gebruiken voor evenementen. ‘De theaterzaal met alle technische faciliteiten, het bordes met uitzicht op het vliegveld en de foyer zijn uitstekende ruimtes voor een congres, productpresentatie of een beurs’. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!