Kijkdagen bij eventlocatie De WoonindustrieKijkdagen bij eventlocatie De Woonindustrie
Back Back Nieuws

Kijkdagen bij eventlocatie De Woonindustrie

14 maart 2019

Neem een kijkje achter de schermen bij evenementenlocatie De Woonindustrie in Nieuwegein. Op 26, 27 en 29 maart worden er namelijk weer kijkdagen georganiseerd door Catering Lokaal. Deze dagen wordt er een volledige theateropstelling geplaatst, een cateringplein ingericht en de 10 subzalen ingedeeld met diverse opstellingen. Het complete interieurcentrum is deze dagen toegespitst op evenementen, zodat je duidelijk kunt zien wat de mogelijkheden zijn in 'de grootste woonkamer van Nederland'. Inschrijven voor één van deze kijkdagen kan via www.cateringlokaal.nl/kijkdagen

De Woonindustrie is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, er zijn 1.200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De plenaire zaal met een oppervlakte van 1.400 m2 heeft een glazen dak. Daarnaast zijn er nog minimaal 10 subzalen met een capaciteit variërend van 15 tot 200 personen. Catering Lokaal is verantwoordelijk voor het lokale en innovatieve cateringconcept op deze sfeervolle en huiselijke locatie.

Catering 2.0

Catering Lokaal is de uitvinder van catering 2.0 en tevens de vaste partner van De Woonindustrie. Vernieuwende catering waar passie en ambacht van afstraalt, dat is waar Catering Lokaal voor staat. Ze werken puur en alleen samen met lokale ondernemers en verrassen zo hun gasten met mooie producten en een bijzondere beleving. Dit innovatieve cateringconcept in combinatie met de bijzondere entourage maakt De Woonindustrie tot een one-of-a-kind evenementenlocatie. Deze onontdekte parel met zijn oneindige mogelijkheden kun je zelf ontdekken tijdens deze kijkdagen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!