Kick-off Maritime Industry 2018 groot succes Kick-off Maritime Industry 2018 groot succes
Back Back Nieuws

Kick-off Maritime Industry 2018 groot succes

12 februari 2018

Vakbeurs Maritime Industry hield onlangs een kick-off bijeenkomst voor alle exposanten. De nieuwe huisstijl voor de 2018-editie werd gepresenteerd. De beurstitel blijft ongewijzigd, maar de huisstijl (beeldmerk en lettertype) is compleet vernieuwd. Verder werden tijdens de kick-off de nieuwe initiatieven voor 2018 toegelicht, zoals het Experience Center, start-up straat, innovatiestraat en een Hybrid & Electric route.

Drukbezochte kick-off

In totaal 90 exposanten waren aanwezig tijdens de eerste kick-off bijeenkomst van Maritime Industry. De bijeenkomst werd afgetrapt met een welkomstwoord van de organisatie, waarbij Bianca van Grinsven is geïntroduceerd als nieuwe Head of Events. Van Grinsven heeft jarenlange beurservaring en versterkt de organisatie van Maritime Industry met haar expertise. Het vaste aanspreekpunt blijft Babette Fokkens, zij lichtte tijdens de kick-off ook de laatste stand van zaken toe rondom Maritime Industry 2018. 

Beursvloer voor 80% volgeboekt

Op dit moment hebben al 404 exposanten zich ingeschreven voor de 2018-editie. Daarmee is de beursvloer voor 80 procent volgeboekt. De organisatie verwacht dat Maritime Industry op 29, 30 en 31 mei 2018 volledig uitverkocht zal zijn met ruim 500 exposanten. Organisator Babette Fokkens maakte bekend dat in hal 2 dit jaar opnieuw een Career Event zal zijn op de laatste beursdag (31 mei 2018), waarbij het doel is om studenten en young professionals te enthousiasmeren voor de maritieme sector. Dit wordt onder andere gedaan door middel van speeddatesessies met exposanten.

Nieuw in 2018 

Nieuw dit jaar is een Experience Center in hal 2. Dit initiatief bestaat uit virtual reality en binnenvaart simulatoren. 'We zetten dit in, omdat het perfect is om nieuw talent het maritieme gevoel te laten ervaren', zegt Fokkens. Andere nieuwe initiatieven zijn een start-up straat en een innovatiestraat in hal 2. Verder wordt over de gehele beursvloer een Hybrid & Electric route uitgezet waar duurzaamheid centraal staat.

 KRNM

Ook de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) was aanwezig tijdens de kick-off om hun deelname toe te lichten en donateurs te werven. Eerder werd al bekendgemaakt dat KNRM en Maritime Industry dit jaar gaan samenwerken. Maritime Industry erkent het maatschappelijk belang en wil de organisatie steunen in haar vrijwilligerswerk. 

Meer informatie over Maritime Industry 2018 is te vinden op www.maritime-industry.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!