Back Back Nieuws

Keur aan entertainment op 24e Artiesten- en Evenementenbeurs

29 november 2011
De AEB is al jaren toonaangevend als het gaat om het aanbod van entertainment. De komende editie, de 24e inmiddels, vindt plaats van 15 t/m 17 januari 2012 in het Beursgebouw te Eindhoven. Met een nieuwe website zijn de voorbereidingen voor de 24e Int. Artiesten- en Evenementenbeurs in volle gang.

Keur aan entertainment
Naast een aantal vertrouwde gezichten zoals Jarno di Parno, Bert’s Animal Verhuur, Action Events, Clown Snoepy Entertainment, Houthakkersroadshow, theater Flats, Image Entertainment, Leipe Leo Entertainment en vele anderen, is ook een groot aantal nieuwe exposanten aangeschoven. “Zeer trots zijn wij op de deelname van Cirq'ulation Locale uit België. Dit circuscollectief toert over de hele wereld en heeft al veel internationale prijzen in de wacht mogen slepen, zoals de Grote prijs van het publiek op het Internationaal Straattheaterfestival Gent, België. Daarnaast kunt u kennismaken met Tof evenementen, speciaal gericht op evenementen organisatie voor winkelcentra en gemeentelijke instellingen, Spacejunk Entertainment gespecialiseerd in kennisentertainment, Tanya Tienpont de harpiste, de theateracts van Anátáná Straattheater en de kindershows van o.a. Empire Entertainment.”

Kinderen belangrijke doelgroep
Al jaren herbergt de AEB een keur aan kinderentertainment. Deze groep is de laatste jaren alleen maar groter geworden. Dit jaar vindt er op zondagmiddag 15 januari 2012 een kindermatinee plaats, speciaal voor iedereen die op zoek is naar kinderentertainment met medewerking van o.a. Circus Pom Pom, JB Productions, Empire Entertainment en Creëer ’n Beer.

Zorgsector
Ook binnen de zorgsector worden jaarlijks vele grote en kleine evenementen georganiseerd. De zorgsector is en wordt een zeer belangrijke bezoekersdoelgroep binnen de entertainmentbranche. Op dinsdag 17 januari 2012 wordt extra aandacht besteed aan deze doelgroep. Aan dit programma werken o.a. mee: Circus Pom Pom, Theatercollectief De Muzen, Rensje Ronzebons, Clownerie Werkt en De Klankreiziger.

ABC Netwerkplein
Ook dit jaar vindt boven op het bordes het ABC Netwerkplein plaats. Op dit plein hebben de aangesloten artiesten van het Artiesten Belangen Centrum (ABC) zich verenigd. Het ABC, de belangenvereniging voor artiesten uit verschillende disciplines, is ontstaan op en met ondersteuning van de AEB. Zij kunnen de bezoekers van de juiste (juridische) informatie voorzien. In 2012 vieren zij tijdens de AEB hun 12,5 jarig bestaan met leuke activiteiten.

Toonaangevend
De AEB is dé gelegenheid waar men met één bezoek persoonlijk kan kennismaken met entertainment voor uiteenlopende gelegenheden. Van een in te huren speciale (openings)act tot een complete productie op maat gemaakt, van acrobatiek tot illusie, van straat(theater) tot muziek en zang. Op de website van het AEB is praktische informatie terug te vinden, ook staat daar de exposantenlijst en de online beurscatalogus.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!