Kasteel De Vanenburg voelt als thuiskomenKasteel De Vanenburg voelt als thuiskomen
Back Back Nieuws

Kasteel De Vanenburg voelt als thuiskomen

27 november 2019

Millipedes is een organisatiebureau dat jaarlijks vele evenementen organiseert, waaronder trainingen, cursussen en grote congressen voor o.a. advocaten, artsen, architecten, juristen en nog veel meer. Sinds 2016 vinden Ellen Adank, Sandra van Ewijk en hun team regelmatig hun weg naar Kasteel De Vanenburg. Zo organiseren zij 2 keer per jaar een congres voor de leden van Vereniging Letselschade Advocaten LSA in Klein Vanenburg en jaarlijks een training voor Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten VIA in de Oranjerie.

Voelt als thuiskomen

Millipedes (latijn voor duizendpoot) staat voor ontzorgen, wat zorgt voor de perfecte match met Kasteel De Vanenburg. Zo’n 3 jaar geleden was het team van Millipedes op zoek naar een nieuwe locatie voor een congres. Sandra had vanuit haar vorige werk goede ervaringen met Kasteel De Vanenburg en vroeg: 'Zijn jullie al bekend met Kasteel De Vanenburg?' Sindsdien komen zij meerdere keren per jaar naar het 17e-eeuwse landgoed in Putten. 'Het voelt als thuiskomen,' vertelt Ellen. 'Zelf zitten wij met ons kantoor ook midden in een natuurrijke omgeving.'

Er echt even tussenuit

Ellen en Sandra organiseren samen met hun team vele bijeenkomsten per jaar. Bij elke bijeenkomst kijken zij goed welke locatie het beste past bij hun deelnemers. Kasteel De Vanenburg ligt precies in het midden van het land.Voor het organisatiebureau is de ligging erg belangrijk. Deelnemers komen vaak uit alle hoeken van Nederland. We horen vaak: ‘Wat is het hier mooi!’. 'Kasteel De Vanenburg is voor ons een hele fijne plek. Het is erg landelijk gelegen, een mooie wandeling over de kronkelpaadjes en je krijgt het gevoel van ‘er echt even tussenuit’. Voor onze deelnemers uit de Randstad is dat erg belangrijk,' vertelt Ellen.

Eigen accommodatie

Sandra is enthousiast over Klein Vanenburg. 'Het is zo’n fijne locatie. Je hebt een eigen accommodatie, met foyer en ontvangstruimte. Klein Vanenburg heeft een goede zaal met de juiste voorzieningen. Wanneer het mooi weer is, is het Tuinterras erbij helemaal perfect! . Het weer heb je alleen niet in de hand, dat blijkt op de trainingsdag van VIA wanneer het de hele dag regent. 'Na de lunch gingen wij vanaf het kasteel naar de Oranjerie, maar de regen viel met bakken uit de lucht. Gelukkig stonden de paraplu’s klaar en kon iedereen met een Vanenburger-paraplu naar de overkant lopen. Deze service wordt door ons – en onze gasten - enorm gewaardeerd.'

Gastvrij en goed verzorgd

Ellen en Sandra omschrijven Kasteel De Vanenburg in één zin als 'Gastvrij en goed verzorgd!' Wij weten de weg naar elkaar te vinden. Met veel plezier verzorgt Kasteel De Vanenburg de bijeenkomsten voor organisatiebureau Millipedes. 'Bedankt voor het vertrouwen in ons team én uiteraard graag tot ziens!' vertelt Jacqueline van Eijden, reserveringsmanager bij Kasteel De Vanenburg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!