Kasteel De Vanenburg terug in handen van Vanenburg GroupKasteel De Vanenburg terug in handen van Vanenburg Group
Back Back Nieuws

Kasteel De Vanenburg terug in handen van Vanenburg Group

23 juli 2019

Vanenburg Group B.V. heeft het landgoed van Kasteel De Vanenburg in Putten teruggekocht van de investeringsmaatschappij Duo-Invest V.O.F. van de broers Jan L. en Cees van den Heuvel uit Barendrecht.

In 2013 werd Vanenburg Group genoodzaakt het landgoed te verkopen om focus te geven aan haar kernexpertise in het leveren van innovatieve softwaretechnologieën. Vanenburg Group bleef kantoorhouden in het naast het kasteel gelegen Kenniscentrum en de horeca exploitatie van Kasteel De Vanenburg bleef in beheer van Vanenburg Group. In de achterliggende jaren verkocht Duo-Invest delen van het landgoed en bracht het terug tot de kern. Vanenburg Group neemt deze historische buitenplaats Kasteel De Vanenburg nu over.

Oog op de toekomst

Volgens Paul Baan, managing director van Vanenburg Group: 'Deze stap toont ons vertrouwen in de toekomst. In de achterliggende jaren hebben onze bedrijven – zowel de software-tak als de horeca exploitatie – een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Al meer dan 20 jaar ontplooien we business activiteiten vanuit De Vanenburg. Met het oog op de toekomst hebben we de locatie die ons na aan het hart ligt en naamgever is van ons bedrijf teruggekocht. Hiermee zijn we verzekerd van een prachtige uitvalsbasis van waaruit de zakelijke activiteiten verder kunnen worden uitgebouwd.'

De horeca exploitatie van Kasteel De Vanenburg zal onverminderd worden voortgezet

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!