Kasteel De Vanenburg bedankt gemeente PuttenKasteel De Vanenburg bedankt gemeente Putten
Back Back Nieuws

Kasteel De Vanenburg bedankt gemeente Putten

26 juli 2019

Regelmatig zet Kasteel De Vanenburg een zakelijke boeker in het zonnetje, als blijk van waardering. Ditmaal een boeker uit dezelfde plaats: gemeente Putten. Met een bijzondere reden, want de laatste raadsvergadering heeft plaatsgevonden op het landgoed. Tijdens de renovatie van het gemeentehuis vond de gemeenteraad een mooie locatie in Kasteel De Vanenburg. Na de zomer keert de gemeenteraad terug in de nieuwe raadszaal. Kasteel De Vanenburg bedankt de gemeente Putten voor het vertrouwen en het faciliteren van de bijeenkomsten van het afgelopen jaar.

Constructieve samenwerking

September 2018 is de renovatie van het gemeentehuis van Putten gestart. De tijdelijke locatie voor de raadszaal was gevonden in de Vaeneveldtstaete. 'Het is een uitstekende zaal! Een prachtige plek, midden in de natuur en met audiovisuele middelen in de zaal. De catering was altijd goed verzorgd,' vertelt Gerard Maaskant, afdelingsmanager Dienstverlening gemeente Putten. De bezoekers van de vergaderingen waren dan ook onder de indruk van de prachtige locatie.

'Een prachtige plek, midden in de natuur!' - Gerard Maaskant, gemeente Putten

 

'Met veel plezier heeft Kasteel De Vanenburg de serie raads- en commissievergaderingen gefaciliteerd! We kijken terug op een constructieve samenwerking en wensen de raadsleden het beste toe in hun vernieuwde onderkomen,' vertelt Bernhard Baan, General Manager.

Over Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is dé locatie voor vergaderingen, congressen en evenementen, met een vorstelijk randje. Centraal gelegen in het land, vlakbij de A28 en ook per spoor bereikbaar. Iedere zaal is uniek en heeft zijn eigen stijl en klasse. Terug in de tijd qua sfeer, maar geheel van deze tijd met de moderne faciliteiten. Het team Reserveringen denkt graag mee om elke zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

 

Op de foto: overhandiging presentje aan dhr. Maaskant door Christina Visser. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!