Gerenoveerde King Room in het Courtyard by Marriott Amsterdam AirportGerenoveerde King Room in het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport
Back Back Nieuws

Jubilerend Courtyard Amsterdam Airport moderniseert kamers

10 april 2017

Het is 15 jaar geleden dat het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel als eerst nieuwgebouwde Courtyard hotel in Europa is geopend. Tegelijkertijd worden ook alle 148 kamers volledig gemoderniseerd met de laatste innovaties op hotelgebied. Afgelopen zomer werd het business center al vernieuwd. Het hotel is een van de drukst bezette hotels in de regio.

De nieuwe hotelkamers zijn ontworpen volgens de laatste specificaties van Marriott en beschikken onder andere over een harde vloer – die zeer gewaardeerd wordt in verband met hygiëne –, luxe bedden met anti-allergie kussens, gratis high-speed WiFi en Smart TV’s met narrowcasting en apps (Netflix en Sportify). ‘Na maanden van voorbereiding voor een totaal vernieuwend Courtyard interieur, hebben we afgelopen week de eerste gasten verwelkomt in onze nieuwe kamers. De reacties waren lovend’, aldus Martijn Beekhuis, General Manager.

Ruime kamers

Het Courtyard Amsterdam Airport heeft de grootste hotelkamers in de regio Schiphol (30m2), die allemaal beschikken over aparte douche en een bad. Door de ruime kamers, keuken faciliteit voor gasten en ligging midden in het Haarlemmermeerse Bos op 15 minuten afstand van Schiphol is het hotel ook geschikt voor extended stay reizigers. Er is een directe 24-uurs verbinding met Schiphol Amsterdam Airport en Haarlem, op loopafstand van het hotel.

Business center

Afgelopen zomer is het business center met 5 multifunctionele vergaderruimtes eveneens gerenoveerd. De zalen zijn ingericht met beschrijfbare muren, ergonomische stoelen, break-out tafels en innovatieve technieken, zoals een systeem voor draadloos beamen en Marriott’s Meeting Services App waarmee de gasten direct communiceren met medewerkers van het hotel.

Claus Park Collection

Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is onderdeel van Claus Park Collection. In een combinatie van viersterren hotel, Claus Congress & Events en Papa’s Beach House biedt Claus Park Collection vele mogelijkheden voor meerdaagse zakelijke events, meetings en trainingen. De renovatie van het hotel sluit perfect aan op de grote veranderingen die zijn doorgevoerd. Zo zijn The Patio en Papa’s Beach House in 2014 vernieuwd, zijn in 2015 het nieuwe restaurantconcept BARRACA Rodizio Grill & Bar en het Casino Admiral geopend en in 2016 drie escape rooms van Escape World.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!