Back Back Nieuws

Is jouw website googleproof?

09 september 2009
Op maandag 23 november a.s. kan je tijdens het New Media Congres je eigen website laten controleren op vindbaarheid in Google.

Tijdens het High Profile New Media Congres zal keynote spreker Joost de Valk het, voor een ieder belangrijke, onderwerp zoekmachinemarketing bespreken, oftewel: Hoe wordt mijn bedrijf online beter gevonden? In een masterclass zal vervolgens Wolter Tjeenk Willink verder in gaan op dit onderwerp en diverse sites van deelnemers voorbij laten komen om tips en tricks mee te geven om een hogere positie in Google te behalen. Op het beursplein kan je vervolgens bij Traffic Builders een quickscan van je eigen site laten maken, hoe goed is jouw site nu vindbaar en hoe kan je dat verbeteren?

Naast dit onderwerp zullen meer nieuwe media ontwikkelingen in een dag voorbij komen, zodat ook jij de tools in handen hebt om deze toe te passen binnen de organisatie van jouw evenementen. Volg bijvoorbeeld de masterclass Do’s & Don’ts van nieuwe media bij evenementen, laat je informeren en inspireren door diverse praktijkcases, neem de vogelvlucht aan nieuwe trends en ontwikkelingen die je in de schoot geworpen worden door Vincent Everts in je op en laat Martijn Aslander je uitleggen hoe je je werk slimmer kunt organiseren. Dagvoorzitter Ronnie Overgoor laat je niet naar huis gaan zonder dat je met tien handvatten de zaal verlaat en de dag met een netwerkborrel afsluit.

Kortom: 23 november a.s, Spant! Bussum: Het High Profile New Media Congres 2009.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!