
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert brengen uitzonderlijke culinaire belevingen
Samen aan de creatieve tekentafel om een buitengewone beleving neer te zetten met de klant. Zo pakken ze het aan bij Essense - het high-end cateringbedrijf dat een nieuwe norm wil neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.
Oprichters zijn SVH Meesterkok Jeroen Robberegt, bekend van Pulitzer Amsterdam, Karel V en Parkheuvel, en Jasper Gronert, die zijn sporen heeft verdiend bij Karel V en De Zwethheul. Samen brengen ze meer dan 15 jaar ervaring en expertise in de cateringbranche.
Duidelijke missie
Hun missie is duidelijk: evenementen omvormen tot onvergetelijke ervaringen die alle zintuigen prikkelen, vanaf het eerste contact tot de laatste ‘bite’.
‘Co-creatie en verwondering staan centraal in onze aanpak. Bij Essense geloven we in het gezamenlijk ontwikkelen van gepersonaliseerde concepten en het vertellen van culinaire verhalen die het merk van de klant echt tot leven brengen. Met een sterke focus op creativiteit, detail, en een gezonde dosis rebelsheid, is geen uitdaging te groot. We streven naar onvergetelijke belevingen’, aldus Robberegt.
De drive achter Essense
In de recente podcast van Wereld van Gastronomie bespreken Robberegt en Gronert over de drive achter Essense en de groeiende vraag naar culinaire beleving in de wereld van corporate en social events. Op 1 november maakt Essense haar officiële entree in de cateringbranche met spraakmakende evenementen, te beginnen met het EmmaNext Gala op 7 november.
Essense maakt deel uit van Garçons Group, de overkoepelende cateringsgroep die vastbesloten is de cateringwereld innovatief te benaderen en voortdurend uit te breiden met unieke concepten die nieuwe normen stellen in de sector.