Back Back Nieuws

Jeep bereikt eeuwige sneew in Nederland

19 januari 2016
Jeep is officieel sponsor van SnowWorld en bereikt hiermee eeuwige sneeuw in Nederland. In Zoetermeer en Landgraaf zijn namelijk de wintersport experience resorts van SnowWorld gevestigd.

SnowWorld opende als eerste een wintersport experience resort, ’s werelds grootste, in Nederland. Dankzij SnowWorld is 365 dagen per jaar wintersport mogelijk in ons land. Jeep is uitvinder van de terreinauto. Jeep is niet voor niets een soortnaam geworden. Naast authenticiteit delen beide bedrijven de merkwaarden avontuur en vrijheid. ‘SnowWorld en Jeep maken allebei een gezonde groei door. Twee merken die zeer goed bij elkaar passen. We zijn dan ook zeer blij met deze actieve samenwerking,’ aldus Koos Hendriks, oprichter en eigenaar SnowWorld.

Zichtbaarheid
De natuurlijk aanvoelende samenwerking leidt tot een onderscheidende zichtbaarheid van Jeep: bij de ingang, langs de piste, op de lockers en in de stoeltjeslift. Ski- en snowboardliefhebbers maken kennis met de complete line-up én de 4x4-kwaliteiten van het legendarische automerk. Ook proefrijden met de Jeeps behoort tot de mogelijkheden. De managers bij SnowWorld geven alvast het goede voorbeeld en rijden per direct in Jeeps Renegade rond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!