InnStyle Locatie 2.0 Ruimte voor inspiratieInnStyle Locatie 2.0 Ruimte voor inspiratie
Back Back Nieuws

InnStyle Locatie 2.0 Ruimte voor inspiratie

18 september 2019

De verbouwing en restyling van InnStyle locatie 2.0 is afgerond. In het centrum van Nederland biedt de vernieuwde evenementenlocatie, gericht op innovatie en duurzaamheid, ruimte voor inspiratie.

Verbindende omgeving

InnStyle, met het terras aan het water van de Maarsseveense plassen, heeft de afgelopen zomermaanden een flinke verbouwing ondergaan. Binnen deze evenementenlocatie is meer eenheid gecreëerd tussen alle zalen, het terras en de cateringruimtes met als uitgangspunt: een omgeving waarbij mensen gemakkelijk met elkaar in contact treden en waarbij verbinden, interactie en inspireren centraal staan. Waarbij duurzaamheid en innovatie, zowel op het gebied van design als techniek niet uit het oog verloren is. 

Duurzaam karakter

Het multifunctionele interieur stimueert netwerken en verbinden. Duurzame materialen zoals bamboe en diverse houtsoorten zijn  duidelijk terug te zien en de verbinding tussen binnen en buiten komt goed tot recht. De energiezuinige warmte-terug-win installatie zorgt voor een aangename temperatuur en verse lucht. 

Naadloos aansluiting met Locatie 1.0

De vernieuwde locatie 2.0 sluit nu, zowel in architectuur als in meubilair en styling, volledig aan bij de naastgelegen locatie 1.0. Warm en eigentijds met een industriële touch. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!