Back Back Nieuws

Huize Randenbroek nieuwe locatie TeKa Groep

19 februari 2016
Het monumentale Huize Randenbroek in Amersfoort is eigendom geworden van de TeKa Groep. Directeur Timo Kruft gaat het pand in de nabije toekomst geschikt maken voor daghoreca en inzetten als trouw- en evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Timo Kruft: ‘Het is een fantastisch pand in een schitterende omgeving én ligt centraal in Nederland. Met de openstelling kunnen we een extra toevoeging geven aan het prachtige opgeknapte park en zijn we trots dat we Huize Randenbroek in een nieuwe fase kunnen brengen’.

Uitbreiding
De Teka Groep exploiteert ruim 10 historische locaties in Nederland. Zoals onder andere Het Centraal Ketelhuis en De Rijtuigenloods in Amersfoort, Het Oude Stadhuys in Gouda en Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede. ‘De aankomende jaren zal het aantal locaties verder worden uitgebreid en de aankoop van Huize Randenbroek past in onze groeistrategie’, aldus Kruft.

Rijksmonument
Het 17e-eeuws landhuis is een rijksmonument met een bijzondere geschiedenis. Het huis heeft een middeleeuwse oorsprong, maar is vooral verbonden met de naam van Jacob van Campen, Nederlands beroemde bouwmeester. Hij bewoonde het landhuis in de 17e eeuw en liet hier zijn sporen na.

De komende tijd worden de plannen uitgewerkt en de voorbereidingen voor de opening van Huize Randenbroek getroffen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!