Hostess- en modellenbureau Buck Models wordt Buck AgencyHostess- en modellenbureau Buck Models wordt Buck Agency
Back Back Nieuws

Hostess- en modellenbureau Buck Models wordt Buck Agency

28 februari 2017

Hostess- en modellenbureau Buck Models heeft haar naam veranderd naar Buck Agency. Het bedrijf is in acht jaar tijd uitgegroeid tot meer dan het verzorgen van hostesses of modellen op evenementen. Food of culinair entertainment is een van de onderscheidende diensten die het bureau aanbiedt en op de nieuwe website beter zichtbaar dan ooit. Daarnaast verzorgt Buck Agency recruitment van bijvoorbeeld projectmanagers, receptionistes, of personal assistants.'We zijn een hostess, modellen, recruitment en (food) entertainment bureau in één.' aldus oprichtster Mayke Niestadt.

Droom

Zeven jaar geleden werd Buck Models opgericht met een droom: een hostess- en modellenbureau starten waar hard werken en een glimlach hand in hand gaan. Een droom die in razendsnel tempo werkelijkheid werd. Het bureau werkte voor gerenommeerde evenementenbureaus, cateraars, locaties, de mooiste merken en kreeg veel media-aandacht.

Food entertainment

In de zomer van 2012 mocht Buck Models voor het personeelsfeest voor Microsoft flink creatief uitpakken. De Tafeldame werd geboren: een uitbundig geklede hostess die wel 100 champagneglazen of amuses op haar jurk kan vervoeren. Buck lanceerde een nieuwe tak: food entertainment. Al snel volgden het Champagnemeisje, Oestermeisje and so on.

Recruitment

In 2014 merkte het bureau een vraag van opdrachtgevers op: of haar modellen niet ook bij hen in vaste dienst konden treden. De nieuwe recruitment services bleken een schot in de roos. Inmiddels levert Buck Agency onder andere receptionistes, accountmanagers en personal assistants aan de meest vooraanstaande bedrijven van Nederland.

Buck Agency

Buck Models is uitgegroeid naar een hostess, modellen, recruitment en (food) entertainment bureau in één. Daarom heten zij vanaf vandaag: Buck Agency. Ook zegt eigenaresse Mayke Niestadt over de naamswijziging 'te willen kiezen voor een uitstraling waarbij het meer gaat om inhoud, dan om de buitenkant.' Buck Agency traint haar modellen in  onder andere in bewustwording, een gezonde levensstijl en natuurlijk gastvrijheid.

Door de recruitment afdeling biedt Buck Agency haar modellen een leerzame bijbaan met doorgroeimogelijkheden. Talent wordt klaargestoomd voor een glorieuze toekomst. Waardering wordt getoond aan haar medewerkers door een Model van de Maand en de Model of the Year verkiezing.

Nieuwe locatie

Ook is Buck Agency verhuisd naar een nieuw kantoor en zit nu bij evenementenlocatie The Warehouse. 'Zo kunnen we nog makkelijker onze trainingen organiseren en van toegevoegde waarde zijn.' Het nieuwe adres is: Generaal Vetterstraat 51C, 1059 BT Amsterdam. De nieuwe website is te bekijken op: www.buckagency.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!