Hospitality Heroes en UMP Horeca bundelen krachten Hospitality Heroes en UMP Horeca bundelen krachten
Back Back Nieuws

Hospitality Heroes en UMP Horeca bundelen krachten

14 december 2018

Op 1 januari 2019 gaan de twee horeca-uitzendbureaus UMP Horeca en Hospitality Heroes verder onder één naam: Hospitality Heroes. Achter de schermen zijn beide uitzendorganisaties – gespecialiseerd in het leveren van gastvrij horecapersoneel – al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor deze samenwerking. Goed nieuws voor zowel de horeca als het daar werkzame personeel. Gastvrij horecapersoneel leveren is de afgelopen jaren immers een schaars goed geworden. Door deze fusie is Hospitality Heroes in staat om alle aanvragen vanuit de markt snel in te vullen en daarbij vast te houden aan een hoge standaard in gastvrij horecapersoneel.

Hospitality Heroes is een jonge en ambitieuze Amsterdamse uitzendorganisatie die precies begrijpt dat je uitzendkrachten in de horeca eerst moet selecteren en trainen voor je ze bij de gast aan tafel of achter de bar zet. Dagelijks leveren zij vanuit hun vestigingen in Amsterdam en Utrecht personeel aan de mooiste hotels, grote restaurants, partycateraars en evenementen.

Gezamenlijke commitment

UMP Horeca in Huizen is al twaalf jaar thuis in het leveren van flexibele vakkrachten van diezelfde hoge kwaliteit bij grote (bedrijfs)cateraars, evenementen en mooie horecalocaties in en om 't Gooi. 'De kracht van de samenwerking is de combinatie van onze twee werelden; een jong en vooruitstrevend bureau en een zeer ervaren en al jarenlang toonaangevende speler in de markt. Het leveren van gastvrije medewerkers en goede service verlenen aan medewerker en opdrachtgever is daarbij ons gezamenlijke commitment. Innovatie en traditie gaan hand in hand, waarbij gastvrijheid, vakmanschap en kwaliteit vooropstaan,' aldus Maarten van Steenbergen, operationeel directeur Hospitality Heroes.

Door de samenvoeging worden de locaties van Amsterdam en Utrecht uitgebreid met de vestiging in Huizen. Deze regionale spreiding zorgt voor een groter bereik en heeft een geografisch voordeel. 'Het is dus positief voor zowel klanten als kandidaten. Alle medewerkers worden immers persoonlijk geselecteerd, ingeschreven en gezien voordat we ze uitzenden. Hierdoor zijn wij in staat in Midden-Nederland, Amsterdam en Utrecht een goed bestand verder uit te bouwen,' zegt UMP Horeca.

Zwaargewichten uit het vak

Om vooruit te blijven in de competitieve wereld van flexibel horecapersoneel wordt ook de Hospitality Heroes Academy uitgebreid. De training die standaard onderdeel is van de inwerkprocedure wordt aangevuld met trainingen on the job, gegeven door zwaargewichten uit het vak. 'Deze uitbreiding van de opleidingen gaat niet lang op zich laten wachten en zal mede dankzij deze fusie in het eerste kwartaal van 2019 een feit worden,' verklapt een tevreden Van Steenbergen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!