Back Back Nieuws

Hospitality en catering SAIL: 1,5 jaar voorbereiding, 5 dagen, 1.000 medewerkers, 25.000 maaltijden

27 augustus 2015
SAIL 2015. We hebben er veel over gezegd. Maar we zeggen het nog een keer. Met 2,3 miljoen bezoekers... méér dan ooit, prachtig weer en een bijzondere sfeer die maar eens in de 5 jaar ervaren wordt. Maison van den Boer heeft hier in de afgelopen week als event-partner van Sail, van dichtbij, aan mogen bijdragen.

Hospitality partners
Maison van den Boer is als Brabants familiebedrijf samen met Oseven (ook onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep), Select catering en a Matter of Taste verenigd in een speciaal voor SAIL opgerichte samenwerking H2U (hospitality to you) verantwoordelijk geweest voor de hospitality en catering tijdens deze editie van SAIL.

Masterplan
In tegenstelling tot andere door Maison van den Boer verzorgde grotere publieke evenementen zoals TEFAF, Indoor Brabant en KLM Open onderscheid Sail zich op logistiek vlak doordat we bij Sail eigenlijk niet spreken over één groot event, maar over maar liefst 244 intieme kleinschalige evenementen bestaande uit borrels, diners, lunches op de schepen. Daarnaast behoorde ook de hospitality in Sail Village met DOCK-restaurant tot onze activiteiten. Al met al ging aan het logistieke masterplan zo'n 1,5 jaar voorbereiding vooraf.

Voor Maison van den Boer startte SAIL in de vroege ochtend tijdens de SAIL-IN met de belevering van ca 50 schepen waaronder diverse tall ships, DOCK schepen en Classic schepen. Waarna in de opvolgende dagen tal van activiteiten en ontvangsten gepland stonden. In totaal werden zo'n 25.000 maaltijden verzorgd door zo'n 1.000 fantastische medewerkers verdeeld over de 5 dagen.Foto: Robert Aarts

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!