Back Back Nieuws

Horecava 2011 voor helft volgeboekt

12 april 2010
De interesse voor exposeren op de komende Horecava is ongekend groot. Slechts 3 maanden na de vorige editie is al 50% van de beursvloer van Horecava 2011 volgeboekt door bijna 200 exposanten. Horecava 2011 vindt plaats van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2011 in Amsterdam RAI.

Vooral grote merken en bedrijven met relatief grotere stands hebben zich van een plek verzekerd. Zo heeft Deli XL weer het Holland Restaurant geclaimd en heeft Unilever Foodsolutions voorlopig, net als in 2010, de grootste stand op de beursvloer. Andere grote merken die zich hebben ingeschreven zijn bijvoorbeeld Rational, WMF, Duni, Van Duijnen, Carpigiani, Royaan, VHC Jongens, Huuskes, Verstegen, Illy en Ad van Geloven.

Joke van der Wijngaart, beursmanager Horecava: ‘We zien dat bij onze exposanten de trend van vorig jaar wordt doorgezet. Ondanks een nog moeizaam economisch horecaklimaat, vinden bedrijven het belangrijk persoonlijk contact te houden met de markt. Vooral de grotere bedrijven kiezen daarbij liever voor één presentatie van formaat dan voor een versnipperde aanpak. Wij zien dit nu terug in de inschrijvingen van vooral de grotere bedrijven. De hallen voor grootkeukenapparatuur (hal 2) en luxe food (hal 11) zijn vrijwel volgeboekt.”

Het eerste overzicht van alle exposanten is op www.horecava.nl/nl/nl/exhibit/pages/exhibitorlist.aspx te vinden.

Succesvol resultaat 2010

Een belangrijke oorzaak voor de populariteit van Horecava zijn de resultaten van de vorige editie. Daaruit blijkt dat 90% van de exposanten zijn beursdoelstelling heeft behaald. Uit onderzoek blijkt dat ook bezoekers enthousiast zijn. Maar liefst 9 op de 10 bezoekers beveelt de Horecava aan.

 

Continuering themawerelden

De waardering voor de themawerelden op Horecava zorgt voor continuering van deze opzet. Zo staan ook in 2011 MARKT voor restaurants en koks, HOTEL voor hoteliers, NACHTLEVEN voor café’s, bars en discotheken, FASTSERVICE voor fastfood en andere fastservice-concepten en BUITEN voor het terras op het programma. Voor alle werelden is een redactionele formule in de maak.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!