Hof van Saksen opent vernieuwd Grand Café én Pop-up restaurantHof van Saksen opent vernieuwd Grand Café én Pop-up restaurant
Back Back Locaties

Hof van Saksen opent vernieuwd Grand Café én Pop-up restaurant

10 juli 2018

Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, heeft op donderdag 28 juni de deuren van het geheel vernieuwde Grand Café geopend. Eyecatchers zijn het chique en verrassende interieur, de open keuken en de grote glazen panoramaramen. Het Grand Café, dat is verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrumgebouw de Havezate, biedt gasten zowel binnen als op de twee buitenterrassen een weids uitzicht over het naastgelegen recreatiemeer.

Het levendige Grand Café wordt het culinaire hart van Hof van Saksen en zal de hele dag open zijn voor gasten. Tijdens zakelijke bijeenkomsten worden hier, afhankelijk van de groepsgrootte en wensen, lunch en/of diner geserveerd. Tevens is het mogelijk om na de bijeenkomst hier nog even met elkaar te borrelen. De nieuwe menukaart is verwerkt in een inspirerend magazine; daarnaast wordt gewerkt met speciale seizoenkaarten en bieden we voor grotere groepen uiteraard aparte 3- of 4-gangen menu's aan. Centrale middelpunt in het Grand Café is de houtskooloven van Mibrasa, waarop vrijwel alle vis-, vlees- en groentegerechten worden bereid.

Pop-up restaurant 'Drentsche Gastro Bar': open vanaf 10 juli

Tijdens de zomermaanden kunnen gasten genieten van mooie streekgerechten in het nieuwe pop-up restaurant 'Drentsche Gastro Bar' dat op 10 juli open gaat. De gerechten worden hier geserveerd als kleine tussengerechtjes, waardoor het diner naar eigen smaak en grootte kan worden ingevuld. Alle (biologische) producten, inclusief de wijnen, worden lokaal ingekocht.

Gasten blijven verrassen

General Manager Roland Rozenbroek van Hof van Saksen: 'Op culinair gebied kunnen onze gasten kiezen uit vijf restaurants met een veelzijdig aanbod: live-cooking, self-service, Italiaans en nu het vernieuwde Grand Café en de 'Drentsche Gastro Bar'. Daar zijn we bijzonder trots op. Wij willen blijven verrassen en steeds nieuwe belevingen bieden. Dat onze gasten dit op prijs stellen zien we terug in de toename van de gastwaardering en het hoge herhaalbezoek.'

Noviteiten

Naast de culinaire faciliteiten zijn ook vernieuwingen bij de boerderijen en het serviceaanbod doorgevoerd. Zo zijn de 12-persoons boerderijen voorzien van mooie nieuwe loungebanken. Vanaf augustus hebben we in de grote Theatre zaal een nieuwe beamer met daarbij een scherm van maar liefst 7 meter breed. Tevens kan er in de Theatre zaal met behulp van het ClickShare systeem draadloos gepresenteerd worden. Met het dichtbij gelegen hondenpension 'Nieuwe Dieren' is een samenwerkingsverband afgesloten, waardoor hondenbezitters hun huisdier voortaan, voor een paar uurtjes tot het gehele verblijf, in de buurt kunnen onderbrengen. Ideaal indien men tijdens een zakelijke meeting geen opvang heeft voor de hond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!