Hilton hotels in Nederland brengt kick-off events met de wow-factorHilton hotels in Nederland brengt kick-off events met de wow-factor
Back Back Locaties

Hilton hotels in Nederland brengt kick-off events met de wow-factor

12 december 2022

Een meeting, borrel of productpresenstatie. Veel bedrijven starten het nieuwe jaar met een event om met hun personeel op een prettige, informele manier een frisse start te maken. Maar waarom koppel je er niet direct een gezellige (sportieve) activiteit aan om met elkaar aan de teambuilding te werken en het creatieve brein op gang te brengen? Daarvoor moet je in 2023 zeker bij Hilton hotels in Nederland zijn. Op maar liefst acht locaties, verdeeld over de hele Randstad, pakt de toonaangevende hotelketen groots uit met spectaculaire kick-off events. ‘Je eerste wow-moment op het gebied van zakelijke events in 2023 begint bij ons’, aldus Nikki Schipper-Schouwenburg, marketing manager.    

Experience

De zakelijke markt moet je tegenwoordig meer bieden dan alleen een fraaie meetingroom en goed verzorgde catering om indruk te maken. Bij Hilton hotels in Nederland beseffen ze dat als geen ander. Nikki: ‘Met onze spectaculaire kick-off events gaan we een flink aantal stappen verder. Wat wij doen is het aanbieden van een experience. Iedereen moet aan het eind van de dag echt met een wow-gevoel naar huis gaan.’ En daar haalt Hilton hotels in Nederland alles voor uit de kast. Zo kunnen alle stoelen en tafels aan de kant voor een gala of foodtruckfestival in de lobby en kan het traditionele diner aan een lange tafel vervangen worden voor een heuse Dinner Party of Mix & Mingle.

Daarnaast kan een mooie (sportieve) activiteit in het kader van teambuilding worden meegenomen in het programma. En dat geeft ruimte voor maatwerk. Nikki: ’Aan de hand van de wensen denken we graag mee over de meest passende locatie. Wanneer je aan het event een vermakelijke activiteit op het strand wil koppelen, zijn Hilton The Hague en Hilton Garden Inn Leiden ideale locaties. DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in een prachtige, bosrijke omgeving wat uitnodigt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Daarnaast is er op loopafstand ook een golfbaan.’  

Teambuilding

Een (sportieve) activiteit of bijvoorbeeld een quiz toevoegen aan het arrangement, betaalt zich zeker uit. Niet alleen wordt er op een ongedwongen manier - door elkaar te motiveren en te inspireren - gewerkt aan het groepsproces, de frisse buitenlucht bevordert ook de creativiteit van het brein. Teambuildingsactiviteiten lopen dus als een rode draad door de spectaculaire kick-off events die ook georganiseerd worden bij Hilton Amsterdam, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, Waldorf Astoria Amsterdam, en Hilton Rotterdam. Om een eventuele drempel voor een (vroege) boeking weg te nemen, hanteert Hilton hotels in Nederland een termijn tot 45 dagen voor het evenement onder bepaalde voorwaarden te annuleren, zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

Carbon Neutral Events

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het staat in het bedrijfsleven al langer hoog op de agenda. Bij de Hilton hotels in Nederland brengen ze al vooraf de verwachtte CO2-uitstoot helder in kaart. Nikki: ‘We werken met de zogenoemde Meeting Impact Calculator. Deze calculator brengt op een eenvoudige wijze het geschatte  energie- en watergebruik en het afval dat geproduceerd zal worden bij je vergadering of evenement in kaart. Op basis van de impact van je bijeenkomst geeft Hilton hotels in Nederland kosteloos een credit aan de afnemer, die ze kunnen omzetten bij een milieuproject. Let the new year begin with an experience at Hilton!

Tekst: Johan van Dien  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!