Het nieuwe jaar inluiden met een hart voor food én mensenHet nieuwe jaar inluiden met een hart voor food én mensen
Back Back Interview

Het nieuwe jaar inluiden met een hart voor food én mensen

15 November 2024

Het grote aftellen naar het einde van het jaar is inmiddels aangebroken en iedereen kijkt weer reikhalzend uit naar alle mogelijkheden dat een gloednieuw jaar met zich meebrengt. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Voor een bedrijfsviering betekent dat onder andere op zoek gaan naar de juiste cateraar, met frisse ideeën en de capaciteit om verbinding teweeg te brengen. Paul Vernhout, manager commercie bij Hutten food & design, vertelt ons waarom zij niet zomaar een cateringpartij zijn. Hutten food & design doet veel meer!

‘Design’ staat bij Hutten voor personalisatie

In de basis zijn nieuwjaarsvieringen vaak hetzelfde. Het moet leuk en gezellig zijn, met natuurlijk een proostmoment. Paul: ‘Bij elk evenement gaan we voor het totaalplaatje en de beleving rondom eten. Dat is bij ons het design-deel en dat gaat veel verder dan mooie schalen neerzetten op een tafel en vriendelijk ‘eet smakelijk’ zeggen. We zoeken altijd dat stukje personalisatie op, gepaard met veel creativiteit. Dat varieert van meedenken over de feestelijke aankleding van een locatie tot out-of-box concepten. Van omgebouwde automonteurskarren die fungeerde als serveertrolley met een ‘zwevende’ glasplaat tot parasols waar hapjes aan gehangen werden, en logo’s van het bedrijf uitgezaagd tot een mooi serveerplateau of onze botanische wall waar champagne vanuit geserveerd kan worden - niks is te gek! En soms gaat het om iets heel kleins, zoals ambachtelijke nieuwjaarslekkernijen uit De Zorgbakkerij personaliseren met bedrijfskleuren.’

‘Zorgen voor elkaar’ als kern van food

Van knusse partycatering bij mensen in de achtertuin tot grootschalige eventcatering; Hutten food & design is op cateringgebied echt van alle markten thuis. Het draait daarbij niet alleen om hun liefde voor goed eten. Een gevoel van saamhorigheid is een belangrijke pijler binnen de missie van de foodspecialist. Paul: ‘Bij Hutten food & design kijken we verder dan onze neuzen lang zijn. We proberen altijd te kijken hoe we bij kunnen dragen aan iets groters. Want eten staat symbool voor menselijke verbinding. Dat uit zich binnen ons bedrijf in de meest uiteenlopende vormen – natuurlijk wel allemaal food gerelateerd. Zo bestaat er binnen Hutten een tak voor zorgcatering, vallen onze foodinitiatieven met social return onder House of Inclusion, is er De  Zorgbakkerij waar ambachtelijk lekkers wordt gemaakt door mensen met een gehoorbeperking én is er ook nog De Verspillingsfabriek, die soepen en sauzen maakt van restgroenten.’ Kortom, het draait bij Hutten, naast het zorgen voor lekker eten, vooral ook om de zorg voor elkaar.

It’s the season to sparkle!

Een jaar opstart plannen bij Hutten food & design stoomt jouw medewerkers klaar voor 2025. Met een knallend bedrijfsfeest, een heerlijk nieuwjaarsdiner, een bruisende borrel of een winterbarbecue begin je samen het nieuwe jaar goed. Hutten food & design zorgt in alle gevallen voor culinaire hoogstandjes die gasten versteld doen staan. De combinatie van smaakvolle gerechten, verfijnd design en uitmuntende gastvrijheid creëert niet alleen een feest maar een herinnering, waarbij vreugde, warmte en verbondenheid terugkomen in elk detail. Paul: ‘Verbondenheid is uiteindelijk waar het bij het inluiden van een nieuw jaar ook om draait en dat laten we op verschillende manieren terugkomen in onze totaalconcepten.’ Laat 2025 maar komen!

Tekst: Bianca Hidajat

Goed artikel?

Schrijf je in net als 24.0147 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 24.0147 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!