Back Back Nieuws

Heet van de naald nieuws Vakbeurzen Contact

13 januari 2010
Nieuws van de beurzen MICEContact, en de inmiddels samengevoegde beurzen EvenementContact en EntertainmentContact welke begin februari, dus gedurende twee dagen, gaan plaatsvinden in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Een brancheborrel, twee congressen, prijsuitreiking, en er zijn nog stands te huur: hieronder het laatste nieuws!

 

VakbeursContact organiseert op 3 februari vanaf 17.30 uur een netwerkborrel na afloop van de beurzen EvenementContact en EntertainmentContact. Kom in de middag naar Amersfoort zodat je een kijkje kunt nemen op de beurs én de laatste nieuwtjes kunt horen tijdens de borrel. Tijdens de borrel is ook nog eens de uitreiking van de bedrijfsfilm award.

MIS HET NIET en meld je gratis aan voor de beurs (de borrel is uiteraard gratis te bezoeken).

 

EntertainmentContact verschoven

De beurs EntertainmentContact is samengevoegd met de beurs EvenementContact op woensdag 3 februari. Nóg een reden dus om naar Amersfoort te komen. De reden voor de samenvoeging heeft te maken met een lastige vulling van de beurs EntertainmentContact. Door de samenvoeging krijgt het entertainment een betere kans om zich te presenteren en wordt de beurs EvenementContact extra gevuld en extra gezellig. Zeker vanwege de borrel voor de branche na afloop!

 

Stand boeken?

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar om aan de branche je product te laten zien. Neem contact op met de organisatie VakbeursContact via 072-5207922 of vul het formulier op de website in voor meer informatie.

 

Congressen

Voorafgaand aan de beurs organiseert VakbeursContact op beide dagen een minicongres. Vanaf 09.30 uur staat de koffie en thee klaar in de Rijtuigenloods. Van 10.00 uur tot 11.00 uur vindt de meeting plaats, waarna alle gasten de beurs kunnen bezoeken.

 

Thema dinsdag 2 februari 2010: Duurzaamheid en MVO in de MICEBranche.

Thema woensdag 3 februari 2010: Creatief ondernemen in de Evenementenbranche.

Volgende week worden de sprekers van beide dagen bekend gemaakt.

 

Als bezoeker van de beurs ben je welkom om eerst het congres te bezoeken. Meldt je alvast aan door een mailtje te sturen naar info@vakbeurscontact.nl.

Maximaal twee personen per bedrijf en vol=vol.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!