Hardcupleverancier Cupstack neemt Cupking overHardcupleverancier Cupstack neemt Cupking over
Back Back Nieuws

Hardcupleverancier Cupstack neemt Cupking over

20 juli 2021

Hardcupleverancier Cupstack neemt Cupking over. Dat heeft Cupstack bekend gemaakt. Met de overname krijgt Cupstack onder meer de voorraad hardcups en het klantenbestand van Cupking in haar bezit. Ook campagnes onder de noemer ‘Never Give Up On Your Cup’ worden vanaf nu door Cupstack uitgevoerd. Als gevolg van de overname groeit Cupstack uit tot de marktleider binnen de evenementen en festivals.

Geen nee meer verkopen

Er werd sinds afgelopen zomer gewerkt aan de overname. Cupstack kon in die fase niet altijd aan de vraag voldoen, omdat bekers, die klanten zochten, niet in het assortiment zaten. Door de overname verwacht Cupstack vrijwel geen ‘nee’ meer te hoeven verkopen. Paul van Berlo, eigenaar van Cupking: 'De activiteiten binnen Cupking weken eigenlijk af van onze core business, de evenementen. Wij willen ons nu nog meer focussen op die evenementen Into The Grave en Dynamo Metal Fest en ons boekingskantoor Loud Noise.' Door de overname beschikt Cupstack nu ook over bekers met het logo van de 'Never Give Up On Your Cup' campagne. Deze campagne is opgezet door de Plastic Promise, een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur, het bedrijfsleven en Stichting Green Events.

Duurzaamheid

De overname vormt een belangrijke stap op weg naar de toekomst, volgens Mirza van Meerwijk van Cupstack: 'De Coronacrisis heeft ons ook voor de nodige uitdagingen gesteld, maar we hebben ook gezegd dat we die crisis wilden aangrijpen om er sterker uit te komen. We willen zoveel mogelijk events voorzien van hardcups, want dat past ook binnen onze ambitie om de letten op duurzaamheid.’ De eigenaren van Cupstack hebben meer dan twaalf jaar ervaring met horeca op evenementen, waarvan zo’n tien jaar met hardcups. Het bedrijf wil een verandering brengen in de gehele keten; van mens tot omgeving. Cupstack kan nu nog beter inspelen op de vraag vanuit de markt en werkt bovendien met de duurzaamste spoelstraat van Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!