The Harbour Club opent nieuw Theater in AmsterdamThe Harbour Club opent nieuw Theater in Amsterdam
Back Back Nieuws

The Harbour Club opent nieuw Theater in Amsterdam

14 juli 2021

The Harbour Club breidt uit. In september opent het gloednieuwe The Harbour Club Theater zijn deuren aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost. The Harbour Club is een unieke evenementenlocatie van formaat in Amsterdam, waar dining en entertainment op topniveau samensmelten. The Harbour Club Theater is een nieuw zakelijk initiatief van The Harbour Group, Benz Events en Brandconnection.

VEGAS

De eerste show is VEGAS, een spectaculair entertainment programma, geïnspireerd op de magische stad Las Vegas. VEGAS is een restaurant en club in één, met showelementen in een internationaal decor, topillusionist Hans Klok als boegbeeld, vergezeld door de crème de la crème van de Nederlandse showbizz. 

Toonaangevende locatie

Naast eigen producties is The Harbour Club Theater een van de toonaangevendste locaties voor merken en organisaties die op zoek zijn naar een concept voor een onvergetelijk, ongeëvenaard, eigen event. The Harbour Club Theater beschikt over een multidisciplinair team en talrijke preferred suppliers: van decor en setting (congres, theater, receptie, dinner, party) tot full service audiovisueel, entertainment (artiesten, muziekkanten, hosts) en F&B - alles is tailormade mogelijk. Eerste op de corporate agenda staat de 12de editie van De LOEY Awards, de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!