Back Back Nieuws

Haagse branche prominent aanwezig tijdens Event 09

26 maart 2009
Met het thema 'The Hague fits like a glove!' profileert Den Haag zich 8 en 9 april op de jaarlijkse beurs Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Met ruim twintig deelnemers is het Den Haag paviljoen ook dit jaar de grootste gemeenschappelijke stand op de vakbeurs.

 

Al jaren handhaven Haagse bedrijven een sterk onderling samenwerkingsverband om de stad op de kaart te zetten als dé stad voor zakelijke evenementen en congressen. Met het onzekere economische klimaat wordt het belang van deze samenwerking des te meer benadrukt.

Manager van het Den Haag Marketing - Convention Bureau en tevens coördinatrice van het samenwerkingsverband, Charlotte Kamermans: “Samenwerking stelt ons in staat om betere service te verlenen aan de klanten. We hebben kennis van elkaars aanbod en kunnen zo specifiek op de wensen van de klant ingaan. De aanwezige bedrijven staan garant voor kwaliteit, service en toegankelijkheid. Bij wie men ook aanklopt op de beurs, je wordt altijd verder geholpen. Zo voorkom je het kastje-muur effect.”

 

Handschoen per post

Op de stand zijn toonaangevende bedrijven te vinden als evenement- en congreslocaties, cateraars, decorateurs en organisatiebureaus. In het kader van het overall beursthema ‘Custom Made’ hebben deze Haagse deelnemers duizenden handschoenen verstuurd bij hun uitnodigingen onder het credo: ‘The Hague fits like a glove!’. De achterliggende gedachte hiervan luidt: wat voor evenement men ook wil houden, alles past in Den Haag.

 

 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!