Green.DNA presenteert Mr.GreenGreen.DNA presenteert Mr.Green
Back Back Nieuws

Green.DNA presenteert Mr.Green

16 april 2019

Yes, een vergadering! Hoe vaak denk jij dat als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Mr.Green. Time to shake things up!

Mr.Green het ludieke hospitalityconcept van Green.DNA wordt woensdag door eigenaar Sam Verwaijen en directeur Remco Smits voorgesteld aan relaties en eventnetwerk. Want vergaderen in suffe vergaderzaaltjes is volgens Green.DNA passé.

Het nieuwe vergaderen, een kwestie van DOEN

Sam: 'Geregeld komt er een vorm van Het Nieuwe Vergaderen voorbij: staand vergaderen, een ander soort agenda, veel korter vergaderen, nieuwe werkvormen, muren vol met geeltjes. Of het anders kan, is dus niet de vraag. De vraag is of je er genoeg moed voor hebt om het anders te doen. Het is een kwestie van patronen doorbreken en ingaan tegen de zo-doen-we-het-hier-altijd-cultuur.'

'Anders vergaderen is vooral een kwestie van doen. Al kan het lastig zijn om je team mee te krijgen in een nieuwe manier van vergaderen. Daar heb je soms even iemand bij nodig die de boel opschut. Laat Mr.Green je bondgenoot zijn', aldus Remco. 'Mr.Green maakt vergaderen dynamisch en minder formeel. Hij heeft een Batcave, Panic Room en Tekenkamer. Elke ruimte is stijlvol ingericht en afgestemd op het doel van de meeting. Wat hebben jullie nodig? Een 7m2 presentatiescherm om alle aandacht te trekken? Veel actie en tekenen op de muur? Of moet het juist heel laid back zijn met poefen en loungebanken? Mr.Green staat voor je klaar!'

Like a boss

De heren kozen het mooiste pand van Apeldoorn en implementeerden daar het concept. De gehele begane grond werd aangepakt en getransformeerd naar 'het nieuwe vergaderen'. Je wordt ontvangen in de bar en drinkt daar een goede kop koffie terwijl je wacht op jouw afspraak. Je werkt wat of loopt naar een van de 16 verrassende vergaderruimtes die je al per 10 minuten kan boeken. Mr.Green is stoer, gastvrij en stijlvol. Het is een plek in Apeldoorn waar echte bazen en bazinnen komen om te lunchen, werken en vergaderen.

VRIJMIBO

En op vrijdag? Dan pakt Mr.Green uit en transformeert hij naar een urban hotspot met underground DJ, cocktails en shuffleclub. 'Want het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen', aldus Verwaijen.

Over Mr.Green

Mr.Green is een high service hospitalityconcept van Green.DNA, dat bestaand vastgoed transformeert naar dé plek waar je wilt werken, lunchen en vergaderen. Locaties waar je de lekkerste koffie drinkt, goed kan eten en gewoon graag werkt, vergadert en afspreekt. Mr.Green creëert een inspirerende en representatieve werkomgeving met hetzelfde comfortgevoel als thuis aan de keukentafel, de dynamiek van een hip lunchcafé en de faciliteiten van een kantoor.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!