Grand Hotel Huis ter Duin favoriet bij Internationale meetingplannersGrand Hotel Huis ter Duin favoriet bij Internationale meetingplanners
Back Back Nieuws

Grand Hotel Huis ter Duin favoriet bij Internationale meetingplanners

19 maart 2019

Na de benoeming van managing director Stephan Stokkermans tot Hotelier of the Year 2019 van Preferred Hotels & Resorts en een finaleplaats bij de M&IT Awards in Londen was het nu de beurt aan Coen van Veen om twee awards mee naar huis te nemen. De Director of Sales van Grand Hotel Huis ter Duin was tijdens de HelmsBriscoe EMEA Regional Meeting in Berlijn benoemd tot 'Partner Hotel Property Sales Person of the Year 2018". Daarnaast nam hij de award 'Partner Independent Hotel of the Year 2018' in ontvangst.

Gekleed in zijn oranje pantalon, zoals men dat van Coen gewend is, nam hij de eerste award in ontvangst. Nog beduusd van de eerste erkenning kreeg hij te horen dat ook Grand Huis ter Duin in de prijzen is gevallen. Totaal verrast vertelt hij na de ceremonie: 'Ik ben ongelofelijk trots op mijn collega's van Grand Hotel Huis ter Duin. Fantastisch dat wij dit als onafhankelijk familiebedrijf samen kunnen neerzetten en hier deze waardering voor krijgen.' Op de vraag hoe zich voelt na de benoeming van Partner Hotel Property Sales Person of the Year 2018 zegt hij: 'Deze prijs had ik al helemaal niet aan zien komen. Ik voel mij vooral vereerd dat ik na mijn voorgangers, deze award in ontvangst mag nemen.'

HelmsBriscoe en Grand Hotel Huis ter Duin zijn al meer dan 10 jaar partners. De sleutel tot de succesvolle samenwerking ligt volgens Van Veen in het familiare gevoel. Beide organisaties vinden dit belangrijk en dragen dit ook uit naar buiten toe. Ook de lange termijn visie van de partners zorgen ervoor dat zij al meer dan een decennium met elkaar werken.

Over Helms Briscoe

HelmsBriscoe, opgericht in 1992 in Scottsdale Arizona, is de wereldleider op het gebied van meeting planning voor een verscheidenheid aan bedrijven, verenigingen en overheidsklanten. Al meer dan 15 jaar verzorgt HelmsBriscoe de vergaderingen van haar klanten. Hun eigen technologie, marktkennis en inkoopvolume zorgen ervoor dat de onderzoek- en contractprocessen goed verlopen met het hoogste rendement. 

Over Grand Hotel Huis ter Duin

Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinaire genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder Restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een lunch of diner is men van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House. Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen lounge en het MC Wellness Centre, heerlijke plekken om te ontspannen. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 230 luxe kamers, 20 suites en 4 penthouses met allen uitzicht op de Noordzee of de omgeving van Noordwijk. Voor congressen, evenementen en partijen bieden zij u graag een op maat gemaakt arrangement in een van onze 19 stijlvolle multifunctionele zalen – allen met daglicht – met een maximum capaciteit van 2.500 personen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!