Gouden Giraffe Event Awards 2019 bij JaarbeursGouden Giraffe Event Awards 2019 bij Jaarbeurs
Back Back Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2019 bij Jaarbeurs

15 maart 2019

Op 1 april rolt  Jaarbeurs de rode loper uit voor de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards. Welk bedrijf heeft het meeste impact gemaakt met hun live event? De 13 genomineerde bedrijven zullen op 1 april nog éénmaal hun event pitchen voor de vakjury, tijdens het middagprogramma in Jaarbeurs Media Plaza. Het luxueuze Jaarbeurs Beatrix Theater vormt 's avonds het exclusieve decor voor de spectaculaire finale: de Gouden Giraffe Event Awards uitreiking. 

Ook bij Jaarbeurs zien ze dat steeds meer bedrijven kiezen voor een live event, omdat de impact van een persoonlijke ontmoeting vele malen groter is dan bijvoorbeeld een digitaal contactmoment. Jaarbeurs is er dan ook trots op om als partner en locatie deel uit te maken van de Gouden Giraffe Event Awards.

Over de Gouden Giraffe Event Awards

De Gouden Giraffe Event Award beloont al sinds 1994 bedrijven en bureaus die hun nek uit steken, en door middel van beleving en een live moment zichzelf durven te vermarkten om een boodschap te communiceren. Na afloop van de laatste editie van de Gouden Giraffe (in april 2013), kondigden de oorspronkelijke initiatiefnemers van de Gouden Giraffe, brancheorganisatie CLC VECTA en High Profile Events, aan zich te gaan herbezinnen, met de markt in overleg te gaan en daaropvolgend een nieuw concept te ontwikkelen. In EventBranche.nl, het multimediale kennisplatform in de evenementenbranche, vonden zij de partij die de award weer nieuwe leven in kon blazen.

De vernieuwde Gouden Giraffe Event Awards manifesteren zich als impact award. De prijs voor de beste zakelijke evenementen van Nederland gaat op zoek naar winnaars in 6 categorieën. Het draait allemaal om de effectiviteit. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!